Najpovoljnije europske destinacije

Najpovoljnije europske destinacije za putovati u 2016 godinu. Predlažemo da posjetite ove destinacije je su vrlo povoljne po pitanju javnog prijevoza, smještaja te hrane i pića. Ta sve predstavljene destinacije možete potražiti prijevoz na stranici Skyscanner ili kayak dok za smještaj preporučujemo svjetski poznatu stranicu Booking.com

Budimpešta

Kraljica Dunava i Pariz istoka. Budimpešta je tako blizu i vrlo je povoljna, da uopće ne vidimo razlog zašto ju netko nebi posjetio. Predlažemo ju za posjet u 2016. jer ovaj grad spada u vrh turističke ponude Europe, a svojim cijenama prijevoza i smještaja priprada onim najjeftinijim destinacijama. Napominjemo kako najbolju cijenu za smještaj na ovim destinacijama možete pronaći klikom na naš link ovdje: Jeftini hoteli.

Source: Tomas1111 / RF123

Source: Tomas1111 / RF123

Istanbul

Orijent, grad dvaju svijetova, grad koji spaja Europu i Aziju. Uz učestale akcije Turkish Airlinesa ovaj grad je “must see” opcija za svakog zaljubljenika u putovanja. Posjetite Istanbul, bacite se u nezaboravni shopping i upijte kulturu i povijest kakva se malo gdje može pronaći.

Source: YalcinSerkaya/123RF

Source: YalcinSerkaya/123RF

Kreta

Kreta je sunčana destinacija. Ovaj biser Grčke možete posjetiti za manje od 100 eura zrakoplovom dok za samo 50 eura možete boraviti i do 6 dana u hotelu. Jeftina i predivna, dva najveća razloga zašto posjetiti Kretu.

Credits: VlasimiSkiyarov/123RF

Credits: VlasimiSkiyarov/123RF

Lisabon

Glavni grad Portugala i jedan od najjeftinijih gradova u Europi. Povoljni hoteli, predivan noćni život, zabava je zagarantirana. Povoljne letove za Lisabon možete pronaći na našim stranicama.

Source: SPavone/123rf

Source: SPavone/123rf

 

Varšava

Još jedna odlična destinacija koja je dostupna po vrlo povoljnim cijenama. Prijevoznik LOT ove godine ima letove iz Zagreba za Varšavu po cijeni već od 92 € na vise. Smještaj preporučujemo da pogledate ovdje: Hoteli u Varšavi.

 

Credits: AnastasyY/Varšava/123RF

Credits: AnastasyY/Varšava/123RF

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
604