Najljepši gradovi Italije

Najljepši gradovi Italije

Predivna Italija krije mnogo lijepih gadova, od romantičnih do onih punih kulture i povijesti. Italija je jedna od nekoliko država na svijetu koja ima grad za svaki priliku ili prigodu. Bez obzira putovali sami, u grupi, paru ili tražili obiteljski odmor Italije uvijek ima destinaciju za vas. Predstavljamo vam najljepše destinacije italije po izboru idemoputovati.

 

Kako bi se lakše snašli prilikom traženja putovanja preporučujemo da ponude za Italiju prvo potražite na našoj partner stranici Putujmo jeftino. Hotele možete i sami pronaći na stranici Booking dok za avionske karte među boljim pretraživaćima ubrajamo Kayak ili skyscanner.

Credits: Maridav/Rome/Italy

Credits: Maridav/Rome/Italy

 

Rim

Glavni grad Italije. Poznat kao vječni grad i kao grad sa najvećom povijesti u Europi. Ovaj grad spada u sam vrh europskih destinacija. Rim će svojim posjetiteljima pružiti veliku dozu kulture, povijesti, noćnog života kao i drugih bitnih stvari.

Firenca putovanje 2016

Firenca

Romantika je ono što većina posjetitelja Firence traže. Izdvajamo i velike muzeje kao i katedralu i njezine popularne crkve. Piknik u Toskani i jednodnevni izleti do obiližnjih talijanskih sela samo su točka na I.

Venecija putovanje cijena

Venecija

Jedna od najposjećenijih destinacija na svijetu i po mnogima najromantičnija destinacija Italije. Predivna Venecija je zahvalna i svojim posjetiteljima pruža ugodu, romantiku i gotovo da je savršena destinacija bez obzira na godinje doba ili dio dana. Predivni izlazak, ali i zalazak sunca, dobri ljudi, vrhunski sladoled, romantične gondole, predivne male uličice, trebamo li nabrajati još?

Napulj italija

Napulj

Napulj je stara Italija, sačuvao je ono bitno od talijanske kulture i svojim posjetiteljima nudi odlična kulturna i povijesna mjesta isto kao i autohtonu kuhinju, izlete na Pompeje i mnogo druge stvari koje više nisu tako uobičajene u suvremenim talijansim gradovima. Napulj je najbolje posjeti dok ste na putovanju u Rimu.

Milano 1

Milano

Mnogi će se od vas pitati kako to da smo stavili Milano na popis najljepših gradova. Odgovor je da se ukusi razlikuju i ljepota je u očima promatrača Milano je srce modnog svijeta, skupih dućana, sportskih klubova, vrhunski disko klubova i druga je slika Italije, ovo je moderni i suvremeni svijet koji će svojim nešto drugačijim ljepotama oduševiti ljubitelje modernog, skupog i naravno ljubiteljice mode kao i ljubitelje nogometa, ali i drugih sportova.

Za kraj možemo spomenuti Padovu, Palermo, Veronu i Pisu. Za Italiju potrebno je izdvojiti barem 15 dana, ako to ne možete odjednom preporučujemo barem po 3 putovanja u trajanju od oko 5 dana

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
572