Najljepši gradovi Italije za posjetiti ove zime

Planirate putovati ove zime i tražite neku odličnu destinaciju? Najljepši gradovi Italije za posjetiti ove zime. Predlažemo da rezervirate putovanje na jednu od sljedećih destinacija. Pogledajte najljepše gradove Italije za posjetiti ove zime. Od Rima do Venecije, uživajte istraživajući ljepote Italije i isprobavajući najbolje kuhinje ove čarobne zemlje. Provjerite cijene smještaja ovdje – Najjeftiniji hoteli i apartmani.

Credits: Maridav/Rome/Italy

Credits: Maridav/Rome/Italy

Rim

Rim je super popularno odredište ove zime, a trenutno je i vrlo jeftino putovati u Rim. Ryanair ustupa lowcost avionske karte iz Trsta za Rim već od 15-tak eura. Cijene hotela možete provjeriti klikom ovdje – Cijene hotela u Rimu.

Venecija

Čarobna Venecija nije samo među najljepšim gradovima Europe nego je kulturom i poviješću isto tako među najboljim destinacijama za posjetiti. Planirajte putovanje za Advent, Novu godinu ili Valentinovo. Cijene hotela možete provjeriti klikom ovdje – Cijene hotela u Veneciji.

Firenca

Firenca je sunčana destinacija koja ima odlično vrijeme i ugodne temperature čak i zimi. Toskana je jedna od najljepših regija na svijetu, a ovdje možete uživati u odličnoj hrani i piću, ali isto tako razgledati i najbolje ostatke renesansnog doba. Cijene hotela možete provjeriti klikom ovdje – Cijene hotela u Firenci.

Verona

Za romantične duše i zaljubljene predlažemo putovanje u grad ljubavi i romantike. Verona je jedan od najromantičnijih gradova na svijetu. Cijene hotela možete provjeriti klikom ovdje – Cijene hotela u Veroni.

Milano

Ako volite skupe hotele, luksuzne aute, modu i nakit onda je Milano vaše top odredište ove zime. Od prosinca do veljače na redu su i velika sniženja u dizajnerskim trgovinama. Cijene hotela možete provjeriti klikom ovdje – Cijene hotela u Milanu.

Milano Katedrala 2

Leave a Reply