Najčudniji razmaženi putnici u avionu

Znate li da je Ivana Trump 2009. godine izbačena iz aviona nakon što je počela vikati kako mrzi svoje mjesto i da želi kući? I slavni mogu ponekad biti bezobrazni i čudni, a ovo je samo mali dio čudnih priča s putovanja avionom. Kako prenosi B92 portal, pogledajte najčudnije stvari koje su putnici imali prilikom putovanja avionom.

Problemi zbog lješnjaka

Kći vlasnika aviokompanije je poludjela zato što je vidjela kako su grickalice (lješnjaci) u prvoj klasi posluženi u posudi koja nije bila porculanska nego od drveta i naredila je kabinskom osoblju da kleknu i da se ispričaju. Let je zbog ovog incidenta kasnio 20 minuta.

Želim veću pidžamu

Dva putnika prve klase su poludjela kada im je osoblje reklo da nemaju veći broj pidžame koja se dobije prilikom leta u prvoj klasi na dugom letovima na kojima putnici uglavnom i spavaju. Na putovanju iz Melbourna dva su putnika napravili velik incident zato što su zahtjevali veći broj pidžame.

Incident zbog vode

Jedna je putnica koja je bila u vidno alkoholiziranom stanju tražila odštetu jer se zalila vodom, a kao kompaniju je tražila da ju se posluži s 5 vodki i 10 pokrivača.

Pjevačica Courtney Love je poludjela na osoblje koje joj nije moglo ispuniti želju da njezina “frendica” sjedi uz nju u prvoj klasi iz razloga što ta ista frendica nije imala kupljenu kartu za prvu klasu. Slavna pjevačica Courtney Love jednostavno nije razumjela u čemu je problem i inzistirala je da pokraj nje sjedne upravo njezina frendica .

Izvor: B92 i Punkufer hr.

Credits: Travel by Galin Peshkova/123RF

Credits: Travel by Galin Peshkova/123RF

Leave a Reply