Najbolji povoljni hoteli u Grazu za Uskrs

Najbolji povoljni hoteli u Grazu za Uskrs . Putujte li ove godine na Uskrs u drugi najveći grad Austrije, Graz preporučujemo da pogledate naše preporuke. U članku vam nudimo preporuku tri vrlo kvalitetna, a opet cijenom umjerena hotela u centru Graza. Ovi hoteli su provjereni i trenutno dostupni za vikend od 19. do 21 ili 27. do 29. ožujka odnosno u trajanju od 2 ili 3 dana, a cijena im iznosi manje od 200 kn po osobi po noćenju.

Prvi hotel je Amedia Graz. Ovaj hotel ima 4* i svojim posjetiteljima u cijeni od 400 kn za dvokrevetnu sobu odnosno 200 kn po osobi za dvokrevetnu sobu nudi besplatni doručak, brzi wifi i parkiralište. Nalazi se u samom centru Graza.

Drugi hotel koji preporučujemo je hotel Marcure Graz City koji također ima 4* i osim doručka nudi brzi wifi, fitness, spa i wellness usluge svim posjetiteljima. Cijena mu iznosi 900 kn za 2 osobe za 3 dana i 2 noćenja odnosno 450 kn po osobi za 3 dana boravka.

Zadnji odnosno treći hotel je Marienhof hotel u centru Graza. I ovaj hotel ima besplatan doručak , cijenu ispod 250 kuna po osobi za dan boravka, spa kao i wellness te brzi wifi internet.

Klikom na linkove ispod možete otvoriti stranicu za rezervaciju hotela gdje imate najbolje ponude za ove hotele s brzim i jednostavnim načinom rezerviranja i plaćanja, kao i fotografije s recenzijama bivših korisnika.

Hotele možete pogledati i rezervirati ovdje:

HOTEL AMEDIA GRAZ

HOTEL MERCURE GRAZ

HOTEL MARIENHOF

Ako se ovi hoteli rasprodaju ili vam ne odgovaraju onda savjetujemo da hotel u Grazu potražite klikom ovdje: HOTELI U GRAZU

Source: Ermolenko/123rf

Source: Ermolenko/123rf

 

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
606