Najbolji hotel za vikend odmor u Veneciji – hotel Ai Reali

Ako želite za medeni mjesec na vikend u Veneciju ili možda planirate Advent i Božić u Veneciji onda je ovo najbolji hotel za vaš odmor.  Do kolekcije malih luksuznih hotela svijeta, Ai Reali je besprijekoran hotel u samom srcu grada Venecije.

KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ PONUDU

Ovaj super luksuzni hotel ima više od 1000 recenzije i to sa ocjenom od skoro maksimalnih 10/10. Njegova lokacija, čistoća, usluga i sadržaj su svi ocjenjeni kao savršeni i hotel zaista nema niti jednu manu. Najviše će se svidjeti parovima koji traže otmjen i romantičan smještaj tik do čarobnih kanala i mostova.

Hotel se nalazi na 200m od Rialto mosta i na 400m od trg.Svetog Marka. Najbolja lokacija za boravak u Veneciji. U sklopu hotela nalazi se restoran i ujutro se poslužuju besplatno delicije i švedski stol prepun razne talijanske i mediteranske kuhinje.

Na upit dobivate poslugu u sobu, restoran koji nudi a la carte menu i mnogo više od toga. Hotel ima bogatu kulturu, odličan fitness centar, top lokaciju i vrhunski restoran.

Cijena boravka je u prosincu samo 1400 kuna za dvoje za vikend (2 dana, 1 noćenja). Po osobi tako plaćate 700 kn za boravak u apartmanu u hotelu. Naravno cijene mogu biti i znatno veće ako recimo poželite uzeti luksuzni apartman sa balkonom i pogledom na kanal.

Za cijenu od 700 kn po osobi za vikend zaista nema bolji i otmjeniji hotel u Veneciji. Više informacija, pregled fotografija i cijene pogledajte preko linka iznad. Kliknite na link i uvjerite se u ovu super ponudu.

Klikni ovdje za sve hotele u Veneciji.

Credits: Ikalinin/Venecija/123RF

Leave a Reply