Najbolji hotel u Sarajevu, Hotel Opal Home

Najbolji hotel u Sarajevu!

Stranice za rezerviranje ovog hotela su: Booking i Hotelscombined.

Hotel Opal Home nalazi se na vrlo lijepoj lokaciji u centru Sarajeva, na udaljenosti od 400 m od glavne ulice, Baščaršije. Ima vrlo visoke ocjene temeljene na procjeni prošlih korisnika za čistoću i lokaciju. Gostima hotela na raspolaganju je besplatan wifi, sauna i restoran.

Hotel ima kafić s terasom i 24 satno radno vrijeme recepcije. Sve sobe hotela imaju TV s kabelskom televizijom, vlastitu kupaonicu, besplatan kozmetički probor i sušilo za kosu. Hotel u ponudi ima razne masažne tretmane koje je potrbno unaprijed dogovoriti.

Svaka soba ima mini bar, sef i radni stol.

Već smo spomenuli da se hotel nalazi na izvrsnoj lokaciji, na udaljenosti od oko 100 metara nalazi se fontana Sebilj i Latinska ćuprija, dok se Gazi Husrev-begova džamija nalazi na udaljenosti od 200 metara.

Gostima hotela na raspolaganju je besplatno parkiralište.

Cijena noćenja po osobi iznosi 375 kn s uključenim doručkom. Pogledajte fotografije i recenzije hotela ovdje: HOTEL OPAL SARAJEVO

 

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
604