Najbolji europski gradovi za zabavu

Želite nekamo na odmor, ali želite da zabavno, da ta mjesto ima puno aktivnosti noću… U ovom slučaju predstavljamo vam najbolja mjesta odnosno gradove u Europi u kojima se možete provesti nezaboravne trenutke u 2017 / 2018. . Za jeftine ponude putovanja možete pogledati ovdje: Europska putovanja. Hotele potražite ovdje: JEFTINI HOTELI

 

London

Veličanstveni metropolis. Predivni London je grad prepun kultura i različitosti. Osim odličnog broja kulturih zbivanja, muzeja i shoppinga, ovaj grad može ponuditi najbolje kafiće, pubove, disko klubove, a noćni život je stalan i lud, za svakog ljubitelja dobroh partya preporučujemo London.

Credits: MichalBednarek/123RF

Credits: MichalBednarek/123RF

Kopenhagen

Danci obožavaju noćni život. Od onih starijih koji izlaze navečer u restorane i kafiće do mladih koji se okupljaju vani i u mnogobrojnim noćnim klbovima. Alkohol, ples i galzba, Danska, a pogotov Kopenhagen je mjesto koje želite posjetiti u 2016.

Credits: FedorSalivanov/123RF/Kopenhagen

Credits: FedorSalivanov/123RF/Kopenhagen

Prag

Tko još ne pomisli na Prag kada se spomene kvalitetno pivo. No pivo nije jedina dobra stvar u Pragu. Osim što je kao destinacija vrlo povoljan izbor, Prag pripada najljepšim gradovima svijeta. Niska cijena hrane, piva i drugih žestica samo su adut više za posjetiti ovaj grad u 2016.

Source: VitalyTitov/Praha/123RF

Source: VitalyTitov/Praha/123RF

Budimpešta

Glavni grad Mađarske je godinama poznat kao top izbor za ludi provod. Dokaz je u velikom broju klubova, disko klubova i kafića općenito. Povoljne cijene i blizina Hrvatske Budimpeštu čini savršenom destinacijom za svačiji budžet.

Source: Tomas1111 / RF123

Source: Tomas1111 / RF123

Amsterdam

Zar ste mislili da ovaj popis može proći bez Amsterdama? Osim vrhunske pive, disko klubova i onih slasnih kolačića, Amsterdam ima i famoznu crvenu četvrt. Letovi iz Zagreba kroz cijelu godinu su već od 980 kuna. Smještaj je najskuplji dio putovanja u Amsterdam. Kliknite na ovaj link i već sada potražite povoljne hotele u Amsterdamu.

Credits: Ivantagan/123RF

Credits: Ivantagan/123RF

Leave a Reply