Najbolji domaći Advent, zagrebačka čarolija

Najbolji domaći Advent, zagrebačka čarolija

Zagreb je zadnjih godina doživio pravu turističku renesansu. Najbolja europska adventska destinacija 2015. godine bio je upravo Zagreb, a to se trudi ostati i ove godine. Zbog svojeg jedinstvenog blagdanskog ugođaja, odlične gastro ponude, predivnog klizališta i otmjenih restorana dobio je naziv „Beč u malom“. Predlažemo obavezno jedno noćenje u Zagrebu za vrijeme ovogodišnjeg Adventa. Ponuda smještaja je zaista bogata, a na izbor imate velik broj luksuznih apartmana, otmjenih hotela i odličnih hostela. Ove godine izdvajamo novitet, a to je Advent u tunelu Grič, a još jedna novost je i modni Advent u Oktagonu.

Ponudu smještaja u zagrebu provjerite ovdje – HOTELI U ZAGREBU

Za sve hotele u Zagrebu kliknite na link ispod i dobivate garantirano najbolju cijenu.

Za Advent u Zagrebu možete očekivati najbolje sadržaje I aktivnosti za male, ali i one velike. Grad Zagreb će I ove godine imati jedan od najboljih božićnih sajmova i velik izbor trgovina prepunih raznih slastica i suvenira koje možete povoljno kupiti. Posjetite Zagreb obavezno. Do zagreba možete jednostavno autobusom, automobilom ili vlakom.

Source: Tomas1111 / RF123

Source: Tomas1111 / RF123Booking.com

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
606