Najbolje destinacije za studente

Student ste i tražite idealnu destinaciju za svoje putovanje? Predlažemo da pročitajte u nastavku teksta najbolje destinacije za studente. Izabrali smo one destinacije do kojih možete putovati povoljno. Pogledajte kada putovati i kako. Potražite smještaj preko stranice Hotelscombined, a letove preko stranice Skyscanner.

Najjeftinije hotele uvijek možete pogledati preko Hotelscombined tražilice. Ova tražilica radi tako da će za vas pronaći najjeftiniji smještaj koji možete pronaći na internetu. Hotelscombined pretražuje ponude Booking stranice, ali i mnogih drugih stranica i služi kao internet tražilica za povoljan smještaj u hotelu ili apartmanu.

Credits: Seville/ by Sean Pavone/123RF

Credits: Seville/ by Sean Pavone/123RF

Sevilla

Ako volite arhitekturu, dizajn, ples, vino, parkove i dobru klimu onda će vas Sevilla zaista oduševiti. Ovaj grad predivnog je duha i živah je te ga mladi putnici obožavaju. Do Seville možete avionom iz Venecije za manje od tisuću kuna. Potražite smještaj – hoteli u Sevilli.

Budapest winter

Budimpešta

Ako volite backpacking tip putovanja onda je Budimpešta zasigurno vaša omiljena destinacija. Ovaj biser Europe je jedan od najljepših gradova ,a nalazi se na kratkoj udaljenosti autom od Hrvatske. Putovati možete autobusom ili vlakom za manje od 300 kuna i to kroz cijelu godinu. Potražite smještaj – hoteli u Budimpešti.

Source: Tomas1111 / 123RF

Source: Tomas1111 / 123RF

Ljubljana

Grad koji ima posebnu atmosferu, odlične hostele za mlade i velik izbor neobičnih i kultnih kafića i restorana. Ljubljana je grad studenata i uživat ćete ako se odlučite za putovanje u Ljubljanu. Putovati možete autom, autobusom i vlakom. Potražite smještaj – hoteli u Ljubljani

Credits: Rome by Scaglieri/123RF

Credits: Rome by Scaglieri/123RF

Rim

Ako vas zanima povijest i kultura i želite osim učenja kulture i razgledavanja da jedete i pijete dobro i povoljno onda se odlučite za putovanje u Rim. Vječni grad Rim jedan je od najpovoljnijih velikih gradova Europe, a cijene hrane i smještaja u hostelima su zaista povoljne. Putovati u Rim možete za manje od 200 kuna avionom iz Trsta ili za oko 600 kn avionom iz Dalmacije. Potražite smještaj – hoteli u Rimu.

Credits: Amsterdam by Ivantagan/123RF

Credits: Amsterdam by Ivantagan/123RF

Amsterdam

Ovo je bez ikakve sumnje najzabavniji grad Europe. Amsterdam je grad muzeja, galerija, ali i odličnih mjesta za opušteni odmor i ludiranje mladih. Ako volite cijelodnevnu zabavu u centru Amsterdama pronaći ćete na svakom koraku po nešto za svaki tip osobe.

Credits: Madrid by SeanPavone/123RF

Credits: Madrid by SeanPavone/123RF

Madrid

Španjolska prijestolnica i najzabavniji grad u Španjolskoj. Studenti zapravo obožavaju Madrid jer je pun događanja, odličnih klubova, povoljnih hostela, a i odlične hrane.

 

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
586