Najbolje destinacije za putovanja – Zanzibar

Najbolje destinacije svijeta. Zanzibar je zasigurno jedan od najljepših ako ne i najboljih dalekih destinacija. Za idealan odmor i bijeg od zime teško je pronaći bolju destinaciju. Sretan otok prepun bijelh plaža, plitkog mora, povoljnih resorta i villa koje imaju predivne bazene odmah uz plažu. Dovoljno je posjetiti Zanzibar barem na 10 dana godišnje i vaš odmor za dušu i tijelo biti će potpun. Ovo je jedan od nama omiljenih destinacija za napuniti baterije, odmor od svakodnevnice, uhvatiti boju i provesti romantične trenutke.  Za boravak u Zanzibaru bi preporučili 2 hotela. Prvi hotel je vrlo povoljan i ima dobru lokaciju, dok je drugi hotel luksuzni hotel koji preporučujemo za medeni mjesec na ovom otoku. Ako želite boraviti u apartmanima onda je za to najbolje iznajmiti apartman putem stranice Airbnb (kliknite i uzmite popust) – Airbnb pozivnica.

Hotel Chwaka je povoljan hotel resort koji se nalazi uz plažu i koji ima cijenu od samo 200 kn po osobi za noćenje. Hotel uvijek ustupa i besplatan wifi, parking ako uzmete rent-a-car i naravno doručak svaki dan, uvijek uključen u cijenu. Slobodne termine i cijene hotela provjerite ovdje. – Hotel Chwaka

Hotel Melia resort i hotel Zanzibar jedan je od najboljih hotela na otoku i najpopularniji je izbor za bračna putovanja. Hotel ima velik izbor sadržaja, aktivnost i all inclusive usluga.  Cijenu, slobodne termine i dodatne informacije provjerite klikom ovdje – Hotel Melia Zanzibar

Zanzibar je dobar za:

  • Plaže: 5/5
  • Obiteljski odmor: 3/5
  • Kulturu: 3/5
  • Uživanje u hrani: 5/5
  • Romantiku: 5/5
  • Vodene sportove:4/5

Do Zanzibara možete s vise avio kompanije s polaskom iz Hrvatske, Srbije ili Italije. Preporučujemo putovanja s Turkish Airlines. Avionske karte se mogu pronaći već od oko 480 eura po osobi. Za smještaj najbolje je koristiti Airbnb ili hotelscombined, tražilicu za najpovoljnije hotele u Europi.

Jeste li već bili u Tanzaniji na otoku Zanzibaru? Ostavite nam komentar i svoje dojmove. Pošaljite nam fotografije s putovanja u inbox na FB stranicu Idemo Putovati.

Credits. YakovOskanov/Depositphotos

Credits. YakovOskanov/Depositphotos

Leave a Reply