Najbolje destinacije za putovanja: Venecija

Najbolje destinacije za putovanja. Destinacija: Venecija. Predivan grad na kanalima. Venecija je jedna od najljepših destinacija na svijetu do koje možete za samo 3 do 4h osobnim vozilom iz Hrvatske. Venecija je grad pun povijesti, kulture, ali i vrlo romantična destinacija koja ima neke od najljepših mjesta za medeni mjesec. Budžet za boravak u Veneciji između 3 i 5 dana iznosi u prosjeku 200 eura po osobi. Prijevoz i smještaj nisu uključeni u cijenu. Do Venecije možete svaki dan i za manje od 20 eura autobusom iz Zagreba. Za boravak u Veneciji bi preporučili 2 hotela. Prvi hotel je vrlo povoljan i ima dobru lokaciju, dok je drugi hotel luksuzni hotel koji preporučujemo za medeni mjesec u Veneciji. Ako želite boraviti u apartmanima onda je za to najbolje iznajmiti apartman putem stranice Airbnb (kliknite i uzmite popust) – Airbnb pozivnica.

Hotel San Maurizio se nalazi u centru Venecije i iznosi samo 35 eura po osobi za noćenje. Ovaj hotel ima moderno uređene sobe i vrlo je blizu svih znamenitosti u Veneciji – Hotel San Maurizio.

Hotel Bella Venezia je predivan i otmjen hotel u centru grada. Ovaj hotel ima 4 zvjezdice i cijenu od 50 eura po osobi za noćenje. Odličan izbor za povoljan boravak za vrijeme bračnog putovanja u Veneciju – Hotel Bella Venezia.

Venecija je dobra za:

  • Plaže: 1/5
  • Obiteljski odmor: 4/5
  • Kulturu: 4/5
  • Uživanje u hrani: 4/5
  • Romantiku: 5/5
  • Vodene sportove:1/5

Do Venecije je najbolje putovati u veljači za Valentinovo, u kasno proljeće u svibnju ili početkom rujna. Za jeftine autobusne karte do Venecije najbolje je kupiti kartu na stranici Flixbus.hr.

Source: Bowie15/123rf

Source: Bowie15/123rf

Leave a Reply