Najbolje destinacije za putovanja – Fiji

Najbolje destinacije za putovanja. Dobrodošli na stranice Idemo Putovati. U ovoj kategoriji naše stranice predstavljamo vam najbolje destinacije za putovanja, a jedna od njih je Fiji. Legendarna destinacija za bračna putovanja ili egzotična putovanja za bijeg u dvoje. Savršen izbor za ljubitelje dalekih i skupih putovanja.

Kliknite ovdje i upišite datume za putovanje i pogledajte najjeftiniji izbor hotela za rezerviranje.Booking.com

 

Credits: Mvaligursky/123RF

Credits: Mvaligursky/123RF

Vodič kroz najbolje destinacije za putovanja funkcionira tako da vam osim kratko opisa destinacije nudimo i savjete za koju svrhu je najbolje posjettii ovu destinaciju, koji budžet je potreban za dobar odmor na ovoj destinaciji i koje su najbolje kvalitete ove destinacije. Kategorizirali smo sve destinacije tako da ih ocjenjujemo od 1 do 5 s time da je 5 najbolje. Kategorije su: Plaža, romantika, egzotika, kultura, obiteljski odmor i uživanje u hrani. Fiji nudi opuštenu atmosferu, romantične plaže, velik izbor mjesta za ronjenje i vodene sportove kao i super hotele te otmjene restorane. Najbolje vrijeme za posjetiti Fiji je od srpnja do listopada. Budžet potreban za 7-10 dana boravak ovdje u prosjeku iznosi 500 eura po osobi. Budžet od 500 eura ne uključuje smještaj i avionsku kartu nego iznos potreban za sve ostalo. Avionske karte možete pronaći na stranici Skyscanner.

 

Za smještaj smo izabrali 2 hotela koji se razlikuju po broju zvjezdica, ali i cijenom.

Za smještaj kliknite na jedan od linkova ispod.

Nadi Bay Resort hotel, cijena noćenja već od 20 eura po osobi. Hotel ima bazen, ima 3 zvjezdice i besplatno otkazivanje kao i opciju plaćanja prilikom dolaska u hotel – NADI BAY RESORT

Fiji Getaway Hotel. Ovaj hotel ima bazen, doručak je uključen u cijenu, a ima i 4 zvjezdice. Cijena noćenja iznosi 40 eura po osobi – GETAWAY FIJI HOTEL 4*

Fiji je dobar za:

  •  Plaže: 4 / 5
  • Obiteljski odmor: 4 / 5
  • Kulturu: 2 / 5
  • Uživanje u hrani: 3 / 5
  • Romantiku: 4 / 5
  • Vodene sportove: 4 /5

Ukoliko tražite jeftine avionske karte za putovanje na Fiji na žalost takvo nešto ne postoji. Cijena povratne avionske karte za Fiji u prosjeku iznosi između 900 i 1500 eura i to sve ovisi odakle putujete i u kojem mjesecu. Najpovoljniji letovi se mogu pronaći za polazak iz Beča ili Munchena.

Credits: Donyanadomam/123RF

Credits: Donyanadomam/123RF

Leave a Reply