Najbolje destinacije za posjetiti u rujnu – Verona i jezero Garda

Ako tražite odličnu destinaciju za jedno romantično putovnje u dvoje ili uzbudljivo obiteljsko putovanje u mjesecu rujnu tada predlažemo da posjetite Veronu i čarobno jezero Garda. Osim Verone i jezera Garda i blizini se nalazi i slavni zabavni park Gardaland koji je odličan izbor zabave za male, ali i one velike. Za smještaj kliknite ovdje – hoteli u Veroni.

Provjerite cijene klikom ovdje.

Zašto Verona i jezero Garda?

  • Verona je jedan od najromantičnijih gradova Europe.
  • Jezero Garda je jedno od najslikovitijih jezera Europe.
  • Romantična atmosfera.
  • Odlična gastro ponuda.
  • Možete se kupati u rujnu.

Grad Verona jedan je od onih gradova u kojima se zaista isplati izgubiti. Predivne male i slikovite ulice, romantična atmosfera i neobični restorani pomoći će vam shvatiti zašto je Sheakerspeare ovdje smjestio svoje poznato djelo Romeo i Julija. Verona zbog svojih ljepota nosi naziv „Mali Rim“. Jezero Garda nalazi se u blizini Verone i do njega možete iz Verone autobusom ili vlakom već od 5 eura. Ukoliko je vrijeme dobro u rujnu se još uvijek možete okupati.

Kako doći do Verone i jezera Garda?

Kako je Verona relativno blizu Hrvatske uvijek se možete osobnim vozilom zaputiti na putovanje. Osim automobilom možete putovati vlakom iz Trsta ili autobusom iz Zagreba. Kompanija Flixbus nudi jeftine karte za Zagreb/Rijeka – Trst odakle možete direktno vlakom uz jednu slikovitu vožnju do Verone i jezera Garda.

Najbolje destinacije za posjetiti u rujnu – Verona i jezero Garda

Credits: Lake Garda by Freeartist/123RF

Credits: Lake Garda by Freeartist/123RF

Leave a Reply