Najbolje destinacije za krstarenje Mediteranom

Najbolje destinacije za krstarenje Mediteranom. Pogledajte našu preporuku za najbolje destinacije krstarenja Mediteranom. Od Istanbula pa sve do Dubrovnika pogledajte top izbor destinacija koje trebate posjetiti na način da putujte brodom odnosno posjet prilikom krstarenja. Ovaj oblik putovanja jedan je od najluksuznijih, ali i najromantičnijih oblika putovanja, odličan je i za cijelu obitelj, pogotovo ako imate i vodite djecu.

Molimo vas da za sve najjeftinije hotele pogledate ovdje: JEFTINI SMJEŠTAJ

Source: Tomas1111 / RF123

Source: Tomas1111 / RF123

Istanbul, Turska

Teško bi bilo krstariti Mediteranom, a da ono ne uključuje posjet predivnom Istanbulu i divnoj turskoj obali. Odličan način da pogledati i veličanstveni Bospor. Za vrijeme na kopnu svakako preporučujemo obilazak grad Bazaara i plave džamije.

Source: Alexandrs Kosarevs/Nice/123RF

Source: Alexandrs Kosarevs/Nice/123RF

Nica & Monte Carlo

Posjete predivnoj Nici i luksuznom Monte Carlu nešto je što bi svaki putnik trebao staviti na popis što učiniti za života. Luksuzna destinacija. Preporučujemo kupanje i shoppingiranje u predivnoj Nici.

Credits: Kotor by Riverlim/123RF

Credits: Kotor by Riverlim/123RF

Kotor, Crna Gora

Predivan Kotor ima jedan od najboljih pogleda s broda prilikom ulaska u zaljev Kotora i njegove luke. Ovo je jedno od najfotografiranijih mjesta na putovanjima. Predivni biser Mediterana.

Credits: Iianem/123RF

Credits: Iianem/123RF

Dubrovnik, Hrvatska

Malen, divan, dragocjen i vrlo bogat poviješću, ovo je Dubrovnik, centar našeg turizma i dragulj Jadrana. Mediteran nebi bio isti bez Dubrovnika, pa tako niti krstarenje nije potpuno ako ne posjetite Dubrovnik. Prilikom boravka na kopnu svakako pogledajte lokacije gdje se snimaju Star Wars i Games of Thrones.

Credits: Tatiana Popova/123RF/Santorini

Credits: Tatiana Popova/123RF/Santorini

Santorini, Grčka

Romantični Santorini odličan je izbor za posjet brodom. Krstarenje Grčkom spada u najbolje i najromantičnije krstarenje koje možete pronaći. Posjetite predivni bijelo plavi Santorini, uživajte u njegovom miru, zalasku sunca i predivnim villama.

Credits: MikalaiM/123RF/Barcelona

Credits: MikalaiM/123RF/Barcelona

Barcelona

Najbolje krstarenje je ono prema Španjolskoj. Predivna klima i velik broj vrhunskih destinacija, a kraj putovanja koji završava dolaskom u Barcelonu jedan je od najljepših trenutaka putovanja. Barcelona je pravi raj na zemlji. Okovana vrhunskom arhitekturom i dizajnom, a opet bogata šetnicom, plažom, mnogim sadržajima i nezaboravnim aktivnostima.

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
614