Najbolje destinacije za bijeg od zime u siječnju

Najbolje destinacije za bijeg od zime u siječnju. Kako zima dolazi tako osim ptica i dobro vrijeme biježi na drugi kraj svijeta ili nam se barem tako čini. Mjesec siječanj je vrijeme kada mnogi ljudi uzimaju slobodne dana ili godišnji odmor kako bi proveli vrijeme s prijateljima i obitelji s obzirom da školski praznici traju i do 11.siječnja. Ako se pitate gdje bi bilo najbolje pobjeći donosimo vam nekoliko odličnih prijedloga. Zapamtite da najjeftinije avionske karte uvijek možete i sami pronaći na stranici Skyscanner. Za jeftine ponude putovanja preporučujemo stranicu Putujmo Jeftino gdje možete pronaći velike akcije i odlične low cost ponude putovanja. Predlažemo da za putovanje ovdje koristite stranicu Hotelscombined ili Booking  – Pogledajte najjeftiniji smještaj.

Credits:Aleksandra.A.Haltam/123RF

Credits:Aleksandra.A.Haltam/123RF

Karibi

Karibi ima odlično vrijeme u siječnju i upravo zato ovo je najbolji dio godine kada bi trebali putovati tamo. Cijene su na žalost visoke, ali i dalje niže nego cijene kakve možete pronaći i u nekim europskim metropolama. Za najbolje destinacije Kariba svakako preporučujemo Cancun, Jamajku ili Punta Canu, Dominikansku Republiku.

Južna Amerika

Odličan izbor destincija u Južnoj Americi bio bi Brazil, Čile ili Argentina. Odlično vrijeme, visoke temperature, a povoljne avionske karte i smještaj. Za ljubitelje dalekih i egzotičnih destinacija ovo može biti prava avantura.

Kanarski otoci

Tenerife ili Gran Canarija. Što se europskih destinacija tiče ovo su najbolje opcije s obzirom da ovdje zime ipak nema. Letovi su povoljni, a temperature su dovoljno visoke da bi mogli reći kako ste pobjegli od zime. Prosječna temperaturau siječnju može iznositi ugodnih 20°C.

Afrika

Nekad bi napisali kako je Egipat odličan izbor, ali na žalost zbog nemilih dogđaja u ovoj državi to više ne mislimo napisati jer ova destinacija već treću godinu ulazi na popis vrlo nestabilnih i opasnih mjesta za turiste. Maroko je daleko bolji izbor. Temperature nisu kao u Egiptu, ali cijene su daleko niže, dok je vrijeme i dalje odlično pa možete uživati. Cape Town/Kaapstad je top destinacija koju možete posjetiti u siječnju. Ovo je ipak jedan o najljepših gradova svijeta.

Azija

Tajland i njegovi otoci su savršen izbor za bijeg od zime. Posjetite unutrašnjost i Bangkok te Phuket, Koh Samui ili Pi Pi otoke. Malezija je još jedna savršena destinacija gdje zaista možete uživati u obilju sunca i izležavati se na predivnim plažama.Indija, Delhi ili Goa su također vrlo dobra ideja za bijeg od zime i putovanje u siječnju.

Source: Visionsi/Thailand

Source: Visionsi/Thailand

Leave a Reply