Najbolje destinacije Tajlanda koje morate posjetiti

Najbolje destinacije Tajlanda koje morate posjetiti

Tajland je jedna vrlo neobična, egzotična i slikovita destinacija. Tamo svatko može pronaći nešto za sebe jer se radi o vrlo svestranoj destinaciji koja ima za svakoga ponešto. Bez obzira želite li samo bijeg od zime, avanturističko putovanje, kupati se pod vodopadima, jahati slonove ili isprobavati razne kulinarske specijalitete, ovo je savršena destinacija za posjetiti.

Predstavljamo vam 5 najboljih destinacija koje se nalaze na Tajlandu. Do ovih destinacija možete vrlo jednostavno i povoljno svakodnevnim letovima iz Hrvatske ili Italije. Za avionske karte preporučujemo korištenje internet tražilice skyscanner. Za smještaj preporučujemo iznajmljivanje apartmana preko airbnb stranice ili iznajmljivanje hotela i privatnih villa preko stranice hotelscombined.

Bangkok

Bangkok je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija svijeta. Mogli bismo reći kako je Bangkok jedan od onih gradova koje morate posjetiti za života jer je toliko poseban da ćete se zaljubiti na prvi pogled. Najpopularniji je po svojim palačama, hramovima, ali isto tako i po svom noćnom životu i bogatoj gastro ponudi. Provjerite aktualne cijene putovanja u Bangkok klikom – Putovanja u Bangkok.

Credits: Jeeragone/123RF

Credits: Jeeragone/123RF

Krabi

Krabi je jedna od najljepših provincija Tajlanda, a poznat je po svojim predivnim otocima koji su opće poznati po svojim prekrasnim plažama. Obala Krabija broji više od 100 otočića i gotovo 1000 pješčanih plaža. Za povoljne hotele preporučujemo – Izbor hotela na Krabiju.

Credits: ChollateeM/123RF

Credits: ChollateeM/123RF

Koh Phi Phi

Otok Phi Phi nalazi se u južnom dijelu Tajlanda i slovi kao jedan od najljepših otoka svijeta. Ako ste ikad vidjeli u filmovima one predivne rajske plaže i romantične uvale na Tajlandu onda je to vjerojatno bilo snimljeno ovdje. Phi Phi je idealan za posjetiti ukoliko već putujete u Phuket jer je udaljen svega 45 minuta vožnje brodom od Phuketa. Provjerite cijene ovdje – Hoteli na otoku Phi Phi.

Credits: NakinJ/123RF

Credits: NakinJ/123RF

Koh Samui

Koh Samui bi u najmanju ruku mogli prozvati čudesnim otokom egzotičnog Tajlanda. Svi oni koji su imali priliku posjetiti ovo čarobno mjesto složit će se s nama kako se radi o jednom od rajeva na Zemlji. Ovdje možete pronaaći vrlo povoljne hotele i resorte koji će vam pruživi odmor iz snova. Koh Samui slovi kao jedna od najpovoljnijih destinacija svijeta.

Credits. Koh Samui by Emaria photos Can Stock Photos

Credits. Koh Samui by Emaria photos Can Stock Photos

Koh Tao

Mali otočić Koh Tao broji svega 5000 stanovnika, ali nije rijetkost tamo pronaći i više od 5000 turista u bilo kojem trenutku, a karakteriziraju ga neobične stijene, izolirane plaže i romantične uvale. Zbog svoje bogate flore i faune kao i odličnih lokacija za ronjenje, ovo je jedno od najatraktivnijih mjesta za ljubitelje istraživanje morskih dubina.

Koh Lanta tajland

Leave a Reply