Najbolje budžet destinacije za putovanja u 2018.godini

Lonely Planet je donio popis najboljih deset destinacija za budžet putovanje sljedeće godine. Ako planirate putovati u 2018.godini ovo je po Lonely Planet-u top 10 najboljih budžet destinacija. U nastavku teksta pročitajte nešto više o njihovom izboru i pronađite jeftin smještaj na ovim destinacijama

Credits: Travel by Galin Peshkova/123RF

Credits: Travel by Galin Peshkova/123RF

Tallin, Estonia

Grad kojeg mnogi na žalost zaborave pri izboru putovanja. Tallin je predivan grad koji će vas oduševiti kulturom, odličnom hranom i niskim cijenama. Provjerite cijene u Tallinu klikom na ovaj link.

Lanzarote, Kanarski otoci

Lanzarote je jedan od najljepših otoka Kanara i vjerovali ili ne, ali povoljnija su opcija čak i  od Tenerifa. Smještaj je super povoljan i možete kupiti avionske karte za 50-tak eura. Više o cijenama klikom ovdje – Cijene na Lanzarote-u.

Arizona, USA

Ako vam nije problem dobiti vizu za Ameriku onda je Arizona jedna od najboljih destinacija koje trebate posjetiti.

La Paz, Bolivija

Za ljubitelje dalekih destinacija Bolivija je odličan izbor, a jedini veći trošak je kupnja povratne avionske karte za predivni La Paz.

Poljska

Bez obzira želite li u Krakov ili Varšavu trebali bi posjetiti Poljsku ne samo zbog niskih cijena nego i zbog bogate povijesti i kulture. Letovi za Krakov i Varšavu mogu se kupiti za 20-tak eura za polazak iz Venecije. Provjerite cijene noćenja ovdje – Hoteli u Krakovu i hoteli u Varšavi.

Ostalo…

Na ostatku popisa top 10 destinacija nalazi se Velika Britanija, Maroko, Hunan u Kini i Baja Kalifornija u Meksiku.

Više informacija o svim ovim destinacijama i cijeli popis pogledajte na stranici Lonely Planet.

Credits: Maridav/123RF/Travel

Credits: Maridav/123RF/Travel

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
630