Najbolja mjesta svijeta za doček 2018.godine

Ako još uvijek niste izabrali destinaciju za doček Nove godine i želite da to bude negdje izvan države u kojoj živote onda svakako pogledajte naše preporuke za najbolja mjesta svijeta za doček 2018.godine. Više informacija o cijenama letova potražite preko tražilice Skyscanner, a za smještaj uvijek koristite Hotelscombined, najbolju i najdetaljniju internet tražilicu preko koje možete uvijek pronaći povoljan i odličan smještaj.

Source: Songquan Deng/London/123RF

Source: Songquan Deng/London/123RF

London

Jedan od najvećih i najboljih gradova za zabaviti se na doček Nove godine je upravo predivni London u kojemu možete uživati na tisućama lokacija za jesti, piti i plesati. Putovanja u London se trenutno mogu jeftino rezervirati, a pogledajte ponude na stranici Putujmo Jeftino.

New York

Doček Nove godine na Times Square-u je nešto što se mora doživjeti barem jednom u životu.  Garantirana zabava, a očekuje se svake godine oko jedan milijun ljudi na trgu.

Maldivi

Ako želite ispijati koktel na plaži u kupaćem kostimu i gledati vatromet onda je najbolje to napraviti sa stilom i posjetiti predivne Maldive. Provjerite cijene na Maldivima ovdje – Cijene na Maldivima.

Credits: TatianaPopova/123rf

Credits: TatianaPopova/123rf

Bali

Opustite se u wellness hotelima, degustirajte neobična pića i probajte vrhunske gastro delicije, a onda uživati u gledanju vatromenta iz bazena svojeg hotela ili se opustite u gradu sa lokalnim stanovništvom i tisućama drugih turista.

Dubai

Luksuzni Dubai odličan je izbor za doček Nove godine. Jedan od najboljih dočeka je upravo ovdje, a garantirana je zabava u odličnim restoranima i klubovima dok možete očekivati i jedan od najljepših vatrometa na svijetu.

Hong Kong

Posjetite grad koji zna kako napraviti vatromet, ali i grad koji zna kako dočekati Novu godinu sa stilom. Uživajte u Hong Kongu s milijunima drugih turista.

Rio, Brazil

Posjetite super zabavni i predivan Rio de Janeiro u Brazilu i dočekajte Novu godinu sa stilom plesajući na plaži Copacabana. Cijene u Riu pogledajte ovdje – Cijene Rio, Brazil.

Credits: Marchello74/Ipanema/123RF

Credits: Marchello74/Ipanema/123RF

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
610