Najbolja mjesta na svijetu za zaprositi djevojku

Želite zaprositi svoju bolju polovici i želite to napraviti na drugačiji način? Zašto to ne biste učinili upravo na putovanju, na jednom od najboljih mjesta za zaprositi? Zaprosite sa stilom i šanse za potvrdni odgovor su sigurno mnogo veće, jer svaka žena voli romantiku bez obzira na što vi mislili o tome. U nastavku teksta pogledajte gdje je najbolje za zaprositi djevojku. Fotografije su simbolične, a ako tražite putovanje možete nam ostaiviti komentar i predložit ćemo putovanja na vašem budžetu, ovo su samo primjeri.

Source: IKalinin/Venice/123RF

Source: IKalinin/Venice/123RF

Venecija

Zašto baš Venecija? Osim što je jedan od najljepših i najromantičnijih gradova na svijetu predivna Venecija ima velik izbor mjesta za zaprositi, a nalazi se u blizini Hrvatske tako da je i vrlo povoljna destinacija. Preporučujemo da iznajmite sobu u luksuznom hotelu na 1 noćenje, a preporučujemo hotel Giorgione, jedan od najboljih hotela u cijeloj Veneciji, noćenje je 650 kn po osobi. Za zaprositi preporučujemo Most uzdaha, vožnju gondolom Grand Canalom ili na Trgu sv. Marka. Sretno!

Source: Ikalinin/Paris/123rf

Source: Ikalinin/Paris/123rf

Pariz

Pariz, grad romantike, ljubavi i svjetlosti. Predivan grad koji je godinama broj jedan izbor za prošnju. Svakog dana na stotine mladih žena kaže da upravo u ovom gradu. Avionsku kartu iz Hrvatske možete kupiti već od 119 eura, a odlične hotele u centru grada imate po cijeni već od 700 kn po osobi za noćenje. Preporučujemo hotel Alison Madeleine, vrhunski hotel u samom srcu Pariza po cijeni od 500 kn po osobi za noćenje. Zaprosite na Eiffelovom tornju, vožnjom u luksuznom automobilu Parizom ili vožnju brodom rijekom Seinom u proljeće. Sretno!

Source. Dash/Maldives/123RF

Source. Dash/Maldives/123RF

Maldivi

Maldivi su najpopularnija i najelitnija destinacija za odmor. Nešto su skuplji od ostalih destinacija, ali svojom ljepotom su sigurno i daleko bolji izbor. Ako ona voli kupanje i sunce, ovo je destinacija koju joj morate pružiti. Zaprosite ju na način da “izronite” prsten za nju ili uz romantičnu večeru na plaži zaprosite svoju predivnu curu i ostvarite joj snove, jer to je ono što ona želi. Za odličan hotel na budžetu preporučujemo Kaani beach hotel, cijena mu iznosi samo 350 kn po osobi za noćenje. Top hotel s 4* na Maffushiju. Avionske karte možete pronaći s polaskom iz Zagreba već za od 500 eura.

Credits: Iianem/123RF

Credits: Iianem/123RF

Dubrovnik

Zašto ne u jedom od najljepših gradova Hrvatske i Mediterana? Ako volite domaće Dubrovnik je elitna destinacija za reći da. Preporučujemo vrhunski Excelsior hotel u Dubrovniku s 5*, cijena sobe iznosi već od 600 kn po osobi. Let iz Zagreba u stilu za Dubrovnik za samo 560 kn po osobi plus boravak u predivnom Excelsioru, a obavezno uzmite sobu s pogledom. Luksuzna večera, vožnja brodicom i prošnja na dubrovačkim zidinama, bacite ju s nogu i pružite joj večer života. Sretno!

Source: VitalyTitov/Praha/123RF

Source: VitalyTitov/Praha/123RF

Prag

Bajkoviti Prag je super destinacije ne samo za putovanja nego i za prosnju. Zaprosite ju na mostu ili odmah ispod bajkovitog praškog dvorca. Avionska karta za nešto veći budžet ili vlakom za nešto neobičnije putovanje je ono što preporučujemo. Putovanja u Prag preporučujemo da potražite ovdje: Prag

Leave a Reply