Najbolja mjesta koja možete posjetiti u studenom

Najbolja mjesta koja možete posjetiti u studenom. Predivna Europa prepuna je odličnih mjesta, a mi vam donosimo popis onih najboljih mjesta u Europi koje možete posjetiti ove godine. Jeftine avionske karte možete potražiti na stranici Skyscanner dok najbolji izbor apartmana možete rezervirati na stranici Hotelscombined. Jednostavno kliknite ovdje – Hotelscombined tražilica i odmah ćete dobiti uvid u najpovoljnije hotela i apartmane za vašu destinaciju.

Source: SPavone/123rf

Source: SPavone/123rf

 

Lisabon

Zbog svoje blage klime Lisabon je odličan izbor za posjetiti u studenom. Prosječna temperatura iznos 13 do 16°C za mjesec studeni i velik dio mjeseca je sunčano i bez ikakve kiše što je odlično ukoliko želite provesti romantične trenutne s osobom koju volite na ovom posebnom mjestu punom kulture, povijesti i romantičnih i slikovitih mjesta.

Credits: Hanna Slavinska / 123RF

Credits: Hanna Slavinska / 123RF

Barcelona

Još jedna destinacija s vrlo ugodnim temperaturama u studenom. Barcelona je u studenom sunčana i odličan je izbor ukoliko želite uhvatiti jeftin let iz Venecije i platiti dvostruko manje noćenje u hotelima nego što je slučaj za vrijeme sezone od svibnja do rujna. Barcelona je pun kulture, kafića, restorana i mnogobrojnih znamenitosti. Zabava i užitak su zagarantirani.

Credits: Madrid by SeanPavone/123RF

Credits: Madrid by SeanPavone/123RF

Madrid

Glavni grad Španjolske je grad koji zna kako živjeti. Ovaj predivan grad će vam pokazati najbolje od Španjolske. Posebno ističemo velik broj noćnih klubova, kafića i otmjenih restorana. Odličan zoološki vrt, parkovi i palače samo su razlog više za posjetiti Madrid ove godine. Provjerite cijene ovdje – Hoteli u Madridu.

Credits: Maridav/Rome/Italy

Credits: Maridav/Rome/Italy

Rim

Rim je top destinacija za putovanje u studenom. Blaga klima i dobre temperature uz daleko niže cijene nego što je slučaj u ljeti garantiraju da imate kvalitetan i povoljan odmor. Jeftine avionske karte su na akcijama, a mnogi hoteli i Airbnb apartmani imaju dostupne sobe po budžet cijenama.

Credits: Seville/ by Sean Pavone/123RF

Credits: Seville/ by Sean Pavone/123RF

Sevilla i Malaga

Još 2 predivna grada Španjolske. Ovdje možete uživati u relativno visokim temperaturama za mjesec studeni dok su cijene vrlo povoljne pa tako avionska karta i smještaj u trajanju od 5-7 dana za Malagu ili Sevillu iznosi i manje od 2500 kuna što je odlična cijena. Preporučujemo ove dvije destinacije za ljubitelje kulture i povijesti, ali i sve one koji žele vidjeti Španjolsku na drugačiji način.

Credits: DmitryK/123RF

Credits: DmitryK/123RF

Firenca

Predivna Toskana i njezin dragulj, čarobna Firenza su iznimne destinacije u studenom. Visoke temperature za ovaj dio godine i naravno vrlo povoljne cijene u usporedbi s cijenama za vrijeme sezone. Firenca je kolijevka renesanse, a cijela Toskana je toliko slikovita i romantična da je gotovo uvijek na top 5 i top 10 listama svih izbora za najljepše, najbolje, najromantičnije destinacije svijeta.

Leave a Reply