Najbolja mjesta Francuske za posjetiti u proljeće

Zima je pred nama i najbolje je vrijeme da već sada planirate i rezervirate svoje putovanje u proljeće. Predlažemo da sljedeće godine u proljeće posjetite Francusku koja skriva neka od najljepših mjesta Europe i neke od najboljih atrakcija koje možete vidjeti. Potražite letove ovdje – Putovanja u Francusku. Pogledajte cijene noćenja ovdje – Hoteli u Francuskoj. Uzmite popust od 35 eura za boravak – Airbnb popust.

Pariz

Pariz je romantičan i predivan kroz cijelu godinu, ali u proljeće je zaista poseban. Vrijeme još uvijek nije vruće, a ni turista nema kao u kasnijim mjesecima pa je najbolje izabrati putovanje u ožujku i početkom travnja.

pariz posjet

Bordeaux

Predivni Bordeaux jedan je od najljepših gradova Francuske, ali je na žalost nekako uvijek u sjeni drugih gradova. Ako volite umjetnost, arhitekturu i dobru hranu zaista trebate posjetiti Bordeaux.

Credits: Bordeaux/Francuska/By Sergein/123RF

Credits: Bordeaux/Francuska/By Sergein/123RF

Nica

Predivna Nica na obali mora jedan je od najviše posjećenijih gradova Francuske u proljeće. Uz Nicu svakako posjetite St.Tropez i predivni Cannes.

Source: Alexandrs Kosarevs/Nice/123RF

Source: Alexandrs Kosarevs/Nice/123RF

Provansa

Ako želite vidjeti predivnu prirodu, šarmantne ulice i posebnu arhitekturu onda posjetite Aix-en-Provance, ali nemojte zaboraviti niti veliki i moderni Marseille do kojega možete jeftino putovati s Ryanairom iz Zadra.

Provansa putovanje

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
620