Moskva – destinacija koju morate vidjeti

Moskva bi vas mogla zastrašiti svojom veličinom, brojem stanovnika i turista koji se tamo svakodnevno nalaze, ali u isto vrijeme, Moskva je jedna od najuzbudljivijih destinacija koja će vam zauvijek ostati u sjećanju. Ovaj predivan grad broji gotovo 12 milijuna stanovnika, a ima dugu povijest, predivnu kulturu i nevjerojatne trgove i parkove.

Moskva je prepuna energije i zaista je posebna pa s lakoćom možemo garantirati kako nigdje na svijetu ne postoji grad poput Moskve. Oduševit će vas umjetnošću, arhitekturom i neobičnom, ali vrlo ukusnom gastro ponudom.

Na svakom koraku ma gdje god krenuli Moskva će vas iznenaditi s neobičnim kafićima i restoranima, skrivenim slikovitim ulicama, spomenicima i crkvama. Gastro ponuda je kao što smo već rekli vrlo bogata i lako bi mogli provesti nekoliko dana isprobavajući lokalne specijalitete i delikatese. Hrana i piće nisu skupi, ali nemojte se dati zavarati, Moskva je daleko od jeftine destinacije. Ulaskom u krivi restoran neugodno ćete se iznenaditi koliko cijene mogu biti visoke.

Ove godine iz Zagreba možete jeftino letjeti za Moskvu i to izravnim letovima po cijeni već od 1500 kuna, ova cijena uključuje povratnu kartu i sve pristojbe zračnih luka. Putovanje u Moskvu možete potražiti preko stranice Putujmo Jeftino. Za najjeftinije hotele kliknite ovdje – Smještaj u centru Moskve.

Moramo spomenuti kako Moskva nije samo za razgledavanje i uživanje u hrani, ovaj grad ima bogat izbor zabave i odličan izbor šoping centara.

Moskva – destinacija koju morate vidjeti

Credits: Ginasanders/123RF

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
598