Misteriozne ljepote Madagaskara

Misteriozne ljepote Madagaskara. Čarobni Madagaskar je jedna od najposebnijih destinacija koju možete posjetiti. Ova otočna država ima čarobne prašume, rajske plaže i bogat životinjski svijet. Odlična destinacija za avanturu ili medeni mjesec. Madagaska je zemlja bogata plažama, suncem, baobabom i lemurima. Prije nego kupite avionsku kartu provjerite cijene smještaja na ovom otoku – Cijene hotela na Madagaskaru.

Korisni linkovi:

Avionske karte za Madagaskar: Skyscanner

Popist hotela na Madagaskaru: Hoteslcombined

Madagaskar putovanje

Madagaskar je otočna država u Indijskom oceanu, odvojena je mozambičkim kanalom od jugoistočne Afrike. Većinu državnog teritorija Madagaskara čini otok koji nosi naziv Madagaskar. Otok Madagaskar je po veličini četvrti otok svijeta. Ovaj otok je većini ljudi poznat po bujnoj vegetaciji i drvetu baobab. Mnoge turističke agencije nude putovanje na ovo mjesto kao jedan od izbora za medeni mjesec ili odmor iz snova. Glavni grad Madagaskara je Antananarivo. Stanovništvo države Madagaskar broji 23 milijuna. Kada bi opisali Madagaskar mogli bi spomenuti da možete očekivati rajske plaže, kišovite prašume, pustinju, male slatke lemure i veličanstveno drveće baobab. Madgaskar pripada nešto egzotičnijim destinacijama, mi osobno smatramo da ovo mjesto pripada jednom od onih mjesta koje morate posjetiti za života. Avionske karte za Madagaskar u prosjeku iznose između 750 i 900 eura. Za posjetitelje preporučujemo barem 10 dana u ovome raju za što ćete morati izdvojiti oko 1000 – 1200 eura po osobi za avionsku kartu i smještaj.

 

Najbolje vrijeme za posjetiti Madagaskar je u prosjeku od svibnja pa do kraja listopada, ali kako je otok zaista različitih klimatskih uvjeta može se putovati i u drugim mjesecima. Ipak preporučujemo putovanje između svibnja i listopada. Najbolje je rezervirati smještaj i avionsku kartu i do 5 mj prije samog putovanja. Od lipnja do kolovoza možete uhvatiti priliku i vidjeti Lemure ili grbave kitove.

Jeste li već putovali na Madagaskar? Ako jeste ostavite nam dojmove u komentaru ispod.



Booking.com

 

Preporučujemo da pogledate:

Top 5 destinacija za medeni mjesec u lipnju

Pet najposjecenijih Karipskih država

Rajska plaza Playa del Carmen

8 odličnih destinacija za medeni mjesec

Leave a Reply