Maldivi su dvostruko povoljniji od odmora na Jadranu

Jeste li znali za ovo? Možda vam ovo izgleda kao bajka, ali zapravo je istina. Cijena noćenja na Maldivima u kolovozu recimo iznosi 200 kuna po osobi za boravak u hotelu dok hotel na Braču, Hvaru ili u Dubrovniku iznosi u prosjeku 800 kuna po osobi.

Uzmete li polupansion na Maldivima u kolovozu noćenje s doručkom i večerom je 400 kuna po osobi, a za istu uslugu i boravak u hotelu na Jadranu po osobi plaćate i do 1500 kuna. Maldivi mogu biti skupi, ali samo ako to i tražite i ako želite boravak u skupim bungalovima na vodi ili skupim i otmjenim resortima popularnih svjetskih lanaca.

Odmor na predivnom Maafushiju je idila koju trebate doživjeti, a najskuplji dio ljetovanja je avionska karta. Ako platite aviokartu koja trenutno iznosi oko 4600 kuna po osobi ostalo je sve jeftino, od hrana pa do noćenja u hotelima.

Kliknite ovdje i saznajte cijene – hoteli i apartmani na Maldivima.

Često će mnogi reći kako u kolovozu pada kiša na Maldivima, ali to je zapravo rijetkost, a ista kiša gotovo će sigurno pasti u kolovozu i na otocima Hrvatske, a to sigurno nije razlog da odustanete od putovanja na jedno ovakvo predivno mjesto.

Nije nam namjera reći kako ne bi trebali boraviti na Jadranu, ali za one koji već misle dati i do 7000 kuna po osobi za ljetovanje ipak postoji po nama i daleko boljih opcija, a to i u ovom slučaju bilo putovanje na Maldive.

Saznajte cijene već danas – Odmor na Maldivima.

Source. Dash/Maldives/123RF

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
626