Luksuzni vikend u Berlinu u hoteli Adlon Kempinski

Još od davnih 1900.-tih hotel Adlon Kempinski je bio hit u Njemačkoj i mjesto na kojem morate biti viđeni. Ovaj fenomenalni luksuzni hotel u srcu Berlina je savršen spoj svega najboljeg od Njemačke. Predivna arhitektura, savršena usluga i vrhunska hrana. Hotel Adlon se nalazi na idealnoj lokaciji za turiste koji žele biti u srcu događanja u Berlinu, blizu svih važnijih trgovina, atrakcija, muzeja i drugih kulturnih spomenika. Želite li samo najbolje prilikom svog boravka u Berlinu i možete si priuštiti 1700 kn za noćenje za 2 osobe odnosno 850 kn za noćenje po osobi ovo je mjesto koje morate rezervirati. Posjetite predivni Berlin i odsjednite na par koraka od Brandenburških vrata. Ovaj legendarni hotel ima odličan restoran, brzi wifi, doručak u sobu, moderno opremljene sobe, unutarnji bazen i prijevoz do zračne luke. Klikom na link ispod možete pogledati i rezervirati ovaj fantastičan hotel.

Hotel možete pogledati ovdje: HOTEL KEMPINSKI

Kliknite na tražilicu ispod i pregledajte sve najpovoljnije hotele u Berlinu. Kliknite, upišite termine i pritisnite traži.

Ako želite rezervirati vikend u predivnom hotelu Adlon Kempinski kliknite na link ispod.

 

Hotel možete pogledati i rezervirati ovdje: HOTEL KEMPINSKI

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
622