Luksuzna putovanja za godišnji odmor

Pripremate se za godišnji odmor i želite si napokon priuštiti putovanje kakvo zaslužujete? Predstavljamo vam najluksuznija putovanja za vaš godišnji odmor. Pogledajte ove ideje i preporuke za putovanja. Ako trebate savjete za ovakva putovanja ili ponudu za putovanje slobodno nam ostavite komentar. Avionske karte je najbolje da potražite preko najpopularnije internet tražilice Skyscanner, a smještaj uvijek preporučujemo da pogledate preko Hotelscombined stranice koja nudi najveći izbor hotela i apartmana.

Luksuzni odmor u Parizu

Pariz nije samo grad ljubavi i romantike nego i savršeno mjesto za vaš odmor. Pariz je prepun muzeja, galerija, parkova i drugih znamenitosti, a opet ima i jedan od najvećih izbora hotela, restorana i klubova u koje možete izaći.

Za boravak sa stilom preporučujemo boravak u  Hotel Westminster Paris

Savršena lokacija u srcu Pariza. Sobe već od 700 kuna po osobi.

Credits: Pariz by IvanTagan/123RF

Credits: Pariz by IvanTagan/123RF

Odmor na Baliju

Indonezija je jedna od najegzotičnijih destinacije koje možete posjetiti, a otok Bali je savršen otok za vaš hedoniostički odmor. Savršen izbor plaža, hotela, spa centara i otmjenih restorana.

Za boravak sa stilom preporučujemo boravak u Puri Maharani Denpasar

Užitak u top spa i wellness centru na super lokaciji. odlična ljubaznost i velike sobe. Cijena noćenja već od 450 kuna po osobi.

Credits: Bali by ReynoldP/123RF

Credits: Bali by ReynoldP/123RF

Odmor u Tanzaniji

Predivna Tanzanija skriva neke od najljepših bisera afričkog kontinenta. Predlažemo da posjetite Zanzibar  za savršen odmor na bijelim rajskim plažama.

Za boravak sa stilom preporučujemo boravak u Milele Beach Resortu

Noćenje u ovom predivnom resortu stajati će vas oko 650 kuna po osobi. Odličan izbor za uživanje uz plažu, probavanje gastro delicija i odmaranje uz predivan bazen sa beskonačnim pogledom na ocean.

Credits. YakovOskanov/Depositphotos

Credits. YakovOskanov/Depositphotos

Skijanje u Švicarskoj

Ako volite zimu i skijanje ili samo volite zimu i želite odmor negdje u planinama onda preporučujemo da posjetite Zermatt u Švicarskoj.

Za boravak sa stilom preporučujemo boravak u Albana Real hotelu

Ovaj predivan hotel u Zermattu jedan je od najboljih hotela uz skijalište. Cijena noćenja po osobi iznosi 900 kuna.

Credits: Travel by Dotshock/Can Stock Photo

Credits: Travel by Dotshock/Can Stock Photo

City break New York

Ako volite šoping, restorane, parkove i urbane gradove onda ćete voljeti New York. Predlažemo boravak uz samo Times Square u centru grada. Opustite se ove jeseni i uživajte u gastro ponudama vrhunskih restorana i odličnim trgovinama gdje možete kupiti sve što poželite.

Za boravak sa stilom preporučujemo boravak u InterContinental Times Square

Boravak u ovom odličnom hotelu stajat će vas po osobi 1700 kuna po noćenju.

Source: cocozero003/NewYork/123RF

Source: cocozero003/NewYork/123RF

Romantičan vikend u Dubrovniku

Ako zbog posla ne možete putovati daleko na više danas onda je odlazak u Dubrovnik najbolji izbor. Predlažemo boravak u jednom modernom hotelu ZigZag u samom centru Dubrovnika na korak od svih atrakcija.

Za boravak sa stilom preporučujemo boravak u Hotel ZigZag Dubrovnik

Noćenje za dvije osobe stajati će vas oko 800 kuna za termine u jesen i zimu 2017./18.

Credits: MikolajCepil/123RF

Credits: MikolajCepil/123RF

Odmor u Londonu

London je jedan od najvećih i najpopularnijih gradova na svijetu i gotovo da ne možete pronaći nešto što ne možete vidjeti ili napraviti u Londonu. Uživajte opuštajući se u top hotelima, probajte lokalne specijalitete i uživajte razgledavajući ogroman broj spomenika, galerija, muzeja i kazališta.

Za boravak sa stilom preporučujemo boravak u Hotel Trafalgar St. James

Ovaj predivan hotel ima 5 zvjezdica i nalazi se u srcu Londona. Boravak će vas stajati oko 1400 kuna po osobi za noćenje.

Credits: MichalBednarek/123RF

Credits: MichalBednarek/123RF

 

Najjeftinije hotele uvijek možete pogledati preko Hotelscombined tražilice. Ova tražilica radi tako da će za vas pronaći najjeftiniji smještaj koji možete pronaći na internetu. Hotelscombined pretražuje ponude Booking stranice, ali i mnogih drugih stranica i služi kao internet tražilica za povoljan smještaj u hotelu ili apartmanu.

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
594