Luksuzna putovanja za godišnji odmor

Pripremate se za godišnji odmor i želite si napokon priuštiti putovanje kakvo zaslužujete? Predstavljamo vam najluksuznija putovanja za vaš godišnji odmor. Pogledajte ove ideje i preporuke za putovanja. Ako trebate savjete za ovakva putovanja ili ponudu za putovanje slobodno nam ostavite komentar. Avionske karte je najbolje da potražite preko najpopularnije internet tražilice Skyscanner, a smještaj uvijek preporučujemo da pogledate preko Hotelscombined stranice koja nudi najveći izbor hotela i apartmana.

Luksuzni odmor u Parizu

Pariz nije samo grad ljubavi i romantike nego i savršeno mjesto za vaš odmor. Pariz je prepun muzeja, galerija, parkova i drugih znamenitosti, a opet ima i jedan od najvećih izbora hotela, restorana i klubova u koje možete izaći.

Za boravak sa stilom preporučujemo boravak u  Hotel Westminster Paris

Savršena lokacija u srcu Pariza. Sobe već od 700 kuna po osobi.

Credits: Pariz by IvanTagan/123RF

Credits: Pariz by IvanTagan/123RF

Odmor na Baliju

Indonezija je jedna od najegzotičnijih destinacije koje možete posjetiti, a otok Bali je savršen otok za vaš hedoniostički odmor. Savršen izbor plaža, hotela, spa centara i otmjenih restorana.

Za boravak sa stilom preporučujemo boravak u Puri Maharani Denpasar

Užitak u top spa i wellness centru na super lokaciji. odlična ljubaznost i velike sobe. Cijena noćenja već od 450 kuna po osobi.

Credits: Bali by ReynoldP/123RF

Credits: Bali by ReynoldP/123RF

Odmor u Tanzaniji

Predivna Tanzanija skriva neke od najljepših bisera afričkog kontinenta. Predlažemo da posjetite Zanzibar  za savršen odmor na bijelim rajskim plažama.

Za boravak sa stilom preporučujemo boravak u Milele Beach Resortu

Noćenje u ovom predivnom resortu stajati će vas oko 650 kuna po osobi. Odličan izbor za uživanje uz plažu, probavanje gastro delicija i odmaranje uz predivan bazen sa beskonačnim pogledom na ocean.

Credits. YakovOskanov/Depositphotos

Credits. YakovOskanov/Depositphotos

Skijanje u Švicarskoj

Ako volite zimu i skijanje ili samo volite zimu i želite odmor negdje u planinama onda preporučujemo da posjetite Zermatt u Švicarskoj.

Za boravak sa stilom preporučujemo boravak u Albana Real hotelu

Ovaj predivan hotel u Zermattu jedan je od najboljih hotela uz skijalište. Cijena noćenja po osobi iznosi 900 kuna.

Credits: Travel by Dotshock/Can Stock Photo

Credits: Travel by Dotshock/Can Stock Photo

City break New York

Ako volite šoping, restorane, parkove i urbane gradove onda ćete voljeti New York. Predlažemo boravak uz samo Times Square u centru grada. Opustite se ove jeseni i uživajte u gastro ponudama vrhunskih restorana i odličnim trgovinama gdje možete kupiti sve što poželite.

Za boravak sa stilom preporučujemo boravak u InterContinental Times Square

Boravak u ovom odličnom hotelu stajat će vas po osobi 1700 kuna po noćenju.

Source: cocozero003/NewYork/123RF

Source: cocozero003/NewYork/123RF

Romantičan vikend u Dubrovniku

Ako zbog posla ne možete putovati daleko na više danas onda je odlazak u Dubrovnik najbolji izbor. Predlažemo boravak u jednom modernom hotelu ZigZag u samom centru Dubrovnika na korak od svih atrakcija.

Za boravak sa stilom preporučujemo boravak u Hotel ZigZag Dubrovnik

Noćenje za dvije osobe stajati će vas oko 800 kuna za termine u jesen i zimu 2017./18.

Credits: MikolajCepil/123RF

Credits: MikolajCepil/123RF

Odmor u Londonu

London je jedan od najvećih i najpopularnijih gradova na svijetu i gotovo da ne možete pronaći nešto što ne možete vidjeti ili napraviti u Londonu. Uživajte opuštajući se u top hotelima, probajte lokalne specijalitete i uživajte razgledavajući ogroman broj spomenika, galerija, muzeja i kazališta.

Za boravak sa stilom preporučujemo boravak u Hotel Trafalgar St. James

Ovaj predivan hotel ima 5 zvjezdica i nalazi se u srcu Londona. Boravak će vas stajati oko 1400 kuna po osobi za noćenje.

Credits: MichalBednarek/123RF

Credits: MichalBednarek/123RF

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
594