London 4 dana avionom iz Ljubljane samo 57 eura

Jeftino putovanje u London u studenom. London 4 dana avionom iz Ljubljane u studenom za samo 57 eura. Smještaj nije uključen u cijenu nego samo izravni let iz Ljubljane za London s lowcost kompanijom Wizzair. Za boravak u Londonu preporučujemo i Airbnb kao najbolji izbor za smještaj. Popust za smještaj možete uzeti klikom na ovaj link – Popust za Airbnb. Nakon što kliknete na link potrebno je da kliknete na oznaku Claim your credit i zatim da putem emaila potvrdite besplatnu registraciju kako bi dobili popust u iznosu od 25 eura. London je jedan od najvećih i najljepših gradova europe. Super izbor za romantično vikend putovanje ili putovanje s prijateljima.

Za rezervaciju avionske karte kliknite – AVIONSKA KARTA ZA LONDON

Za rezervaciju hotela kliknite – HOTELI U LONDONU

 

Za putovanje u London je potrebno imati samo osobnu iskaznicu. Sve takes i pristojbe zračnih luka su uračunate u cijenu. Smještaj možete rezervirati klikom na link iznad. Imate li bilo kakvih pitanja molimo da ostavite komentar ispod ovog teksta.

Source. Tomas111/123rf

Source. Tomas111/123rf

Važno!

  • Za pregled viznog sustava kliknite ovdje: MVEP HR
  • Za rezerviranje drugačijeg smještaja kliknite ovdje: JEFTINA PRETRAGA HOTELA
  • Ukoliko imate pitanja ostavite nam komentar.

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
616