Destinacija dana – Čarobna Fuerteventura

Fuerteventura je dio kanarskog otočja i jedan od najljepših otoka Europe. Fuerteventura broji oko 120 000 stanovnika i ima neke od najljepših plaža u Europi. Ovu destinaciju lako možemo prozvati egzotičnom jer do nje imate više od 4h avionom iz Zagreba. Najjeftinije ponude putovanja možete pogledati na stranici Jeftina putovanja.

Fuerteventura nije poput Gran Canarije i Tenerifa i lako možemo reći kako se do sada održao dosta odvojenim od ostataka otoka koji su se prpustili masovnom turizmu, a opravo je to razlog zašto vas šaljemo na Fuerteventuru za vaše sljedeće putovanje.

Zašto na Fuerteventuru?

  • Predivne plaže
  • Odlična klima
  • Egzotična gastro ponuda
  • Super mjesta za surfanje i ronjenje
  • Povoljno ljetovanje – jeftini letovi i povoljan smještaj.

Corralejo na Fuerteventuri je najbolji izbor za vaš odmor. Već od samo 150 kn po osobi možete pronaći odličan smještaj. Najbolji izbor za smještaj dobivate klikom na OVAJ LINK.

Kada kažemo da možete imati ljetovati i odmor iz snova sa stilom onda to i mislimo. Uzmete li za vaš boravak hotel resort Atlantis Bahia na Fuertaventuri nećete požaliti. Ovaj luksuzni hotel s 5 zvjezdica jedan je od najboljih hotela na svijetu, a ima i vrlo povoljnu cijenu. Za luksuz od 5 zvjezdica s odličnom privatnom plažom, bazenom, velikim sobama uz besplatni doručak i odlučan restoran morate izdvojiti samo 850 kn po osobi odnosno 1700 kn za dvokrevetnu sobu.

Fuerteventura je jedan od najljepših otoka i posebno se ističe po svojim rajskim plažama, ali i mnogobrojnim atrakcijama na otoku za ljubitelje ronjenja, surfanja i drugih aktivnosti na vodi. Predlažemo da pogledate video kako bi vidjeli o kakvom se ovdje smještaju radi, a ako vas zanimaju slobodni termini i cijene te popusti kliknite na link ispod i pogledajte.

Ponudu pogledajte klikom ovdje: HOTEL ATLANTIS BAHIA

 

 

 

Source. Eyewave/123RF

Source. Eyewave/123RF

Leave a Reply