Ljetni odmor u Splitu – najbolji vikend

Za vaš najbolji vikend u kolovozu izaberite posjet slikovitom gradu Splitu koji osim predivnog mora i plaže nudi i najbolju glazbenu scenu te vrhunsku ponudu lokalnih kafića i restorana. Split je grad koji se zaista može ponositi svojim znamenitostima, plažama, morem i naravno uvijek dobro raspoloženim stanovnicima.

Potražite smještaj – hoteli i apartmani u Splitu.

Do Splita ovog kolovoza možete za 100 kn autobusom, vlakom ili već od 260 kn avionom iz Zagreba (cijena po smjeru). Naravno možete i vlastitim vozilom, ali to je nešto što preporučujemo kao zadnju opciju jer je putovanje autom znatno skuplje od aviona uzmemo li cijenu cestarine i goriva.

Split je zaista prepun turista u kolovozu, ali neka vas to ne plaši jer uvijek ima mjesta u apartmanima i hotelima. Ponudu i cijene pogledajte ovdje – hoteli i apartmani u Splitu. Preporučujemo da Split posjetite na barem 3 dana (vikend od petka do nedjelje).

Posjetite:

  • Dioklecijanovu palaču
  • Rivu
  • Bačvice
  • Vrhunske restorane i kafiće
  • Uživajte u romantičnom zalasku sunca

Source: Iianem/123/Split

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
596