Lisabon, najbolja destinacija za posjetiti ovog proljeća

Nemojte previše razmišljati jer razloga za posjetiti Lisabon ima i previše. Najbolji razlog ovog proljeća je i to što su letovi jeftiniji nego ikad prije. Letovi za Lisabon iz Zagreba s KLM-om iznose manje od 1300 kuna i uključuju presjedanje u Amsterdamu. Letovi iz Budimpešte, Beča ili Milana su non-stop letovi i iznose manje od 100 eura za povratnu kartu. Rezervirate li svoje putovanje već danas, smještaj možete pronaći i za manje od 300 kn po osobi za 5-6 dana u dvokrevetnoj sobi. Eto, toliko je povoljno putovanje u Lisabon ove godine. Kliknite ovdje i uzmite popust za smještaj u Lisabonu – Airbnb Lisabon.

Proljeće u Lisabonu znači temperaturu od ugodnih 20-24°C što je idealno za uživanje u šetnjama, kafićima, razgledavanju i odmarajući na tersama vašeg restorana ili hotela. Lisabon je jedan od najslikovitijih gradova Europe, a poznat je po odličnoj hrani, plesu, vinu, bogatim muzejima i galerijama.

Source: SPavone/123rf

Source: SPavone/123rf

Lisabon je grad koji obiluje spomenicima i ostatcima bogate povijesti. Do svih znamenitosti u Lisabonu možete vrlo jednostavno. Velik dio je u centru grada, a one znamenitosti koje su izvan centra su vrlo brzo i povoljno dostupne uz jeftin i odličan javni prijevoz u gradu.

Ako tražite destinaciju udaljenu gotovo 2000 km od Zagreba teško je pronaći povoljniju i bolju destinaciju za posjetiti u proljeće. Preporučujemo putovanje od 4-6 dana boravka i putovanje u ožujku ili travnju.

Kako se cijene mjenjaju potrebno je da već sada rezervirate smještaj online i kupite avionske karte. Najbolju ponudu hotela u Lisabonu možete pogledati ovdje – Hoteli u Lisabonu ili klikom na Booking tražilicu ispod. Jednostavno upišite datume za koje planirate posjetiti Lisabon i pronađite hotel. Rezervacija je besplatna, a mnogi hoteli nude i opciju da platite pri dolasku nakon što napravite online rezervaciju.

 Booking.com

Leave a Reply