Letovi iz Mostara za Berlin, Lisabon i Stuttgart već od  30 €

Njemačka lowcost kompanija Eurowings (Germanwings) trenutno ima akciju i ustupa avionske karte za putovanje iz Mostara za Stuttgart ili Dusseldorf po cijeni od 29,99 eura (30 €). Ove jeftine avionske karte možete potražiti preko tražilice Skyscanner ili preko službene stranice Eurowings – kliknite. Preporučujemo da potražite i jeftine hotele i apartmane preko stranice Hotelscombined.

Letovi će za ove destinacije biti dva puta tjedno, a sam početak letova je od svibnja 2018. Avionske karte možete rezervirati već sada.

Osim putovanja u Stuttgart možete putovati i za Berlin već od 69 eura, a možete posjetiti i Lisabon. Cijena avionske karte za Mostar – Lisabon iznosi oko 120 eura po osobi i uključuje ručnu prtljagu. Više informacija o svim letovima možete pronaći na službenoj stranici Eurowings.

Planirate li putovati iz Mostara? Tražite još informacija i letova s polaskom iz Mostara? Javite nam se i ostavite komentar ispod ovog teksta.

Nemojte zaboraviti podijeliti ovu vijest na Facebook zidu.

Letovi iz Mostara za Berlin, Lisabon i Stuttgart već od  30 €

Credits; Photo by Ivantagan/123rf

Credits; Photo by Ivantagan/123rf

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
636