Kreta – broj 1 destinacije za ljetovanje ove godine

Ako još uvijek niste otišli na ljetovanje ili ako planirate ljetovati izvan sezone onda morate izabrati otok Kretu jer je to ove godine najbolja destinacija za ljetovanje. Po istraživanje TUI agencije Kreta je najpoželjniji otok za ljetovanje na Mediteranu.

Otok Kreta je izabrana ispred Cipra, Malta, Sardinije, Mallorce i Santorinija. Zahvaljujući niskim cijenama all inclusive hotela, velikom izboru događanja, predivnim selima i gradićima te luksuznim ljetovalištima Kreta je korak ispred gore navedenih mjesta.

Ove godine čak i iz Zagreba možete avionom na Kretu i to za manje od tisuću kuna u rujnu u listopadu. Preko ljeta od srpnja do kolovoza mogli ste kupit avionske karte iz Zagreba za oko 1500 kuna po osobi. Još uvijek nije kasno – posjetite Skyscanner i pronađite letove već danas.

Za smještaj na otoku Kreti predlažemo da provjerite cijene preko Hotelscombined tražilice. Ovdje ćete pronaći najniže cijene hotela i apartmana na Kreti. Kliknite na link iznad i pogledajte cijene. Hoteli su dostupni vrlo povoljno i već za 200 kn dvije osobe mogu boravit na Kreti.

Kreta – broj 1 destinacije za ljetovanje ove godine

Credits: VlasimiSkiyarov/123RF

Leave a Reply