Još nije kasno za ljetovanje – top mjesta Grčke

Ljeto još uvijek traje, a u Grčkoj su ljetne temperature dostupne i do sredine listopada. Kupati se tako možete i 10.listopada na mnogim destinacijama predivne Grčke. Ako tražite preporuke za ljetovanje od 1.rujna do 1.listopada ili nešto malo kasnije preporučujemo da pročitate ostatak ovog članka.

Trenutno su letovi za mnoge otoke Grčke dostupni već od 50-eura, a hotele možete već od 30 eura dnevno rezervirati KLIKOM OVDJE.

Credits. Kefalonija by Alberto Loyo/ 123rf photos

Kefalonija

Predivna Kefalonija ima odlične plaže i velik izbor jeftinih, a otmjenih hotela uz more. Ako volite šetnice, izlaske, i kupanje oduševit ćete se ovom destinaciijom. Hotele rezervirajte ovdje – Smještaj Kefalonija.

Santorini

Romantično ljetovanje u rujnu na Santoriniju je nešto što bi svatko trebao doživjeti. Bez imalo razmišljanja proglašavamo Santoriniji najljepšim mjestom na svijetu za odmor u rujnu. Hotele možete pogledati ovdje – Smještaj na Santoriniju.

Kreta

Kreta je jedan od najvećih i najljepših otoka na Mediteranu. Za obiteljsko odmor i ljetovanje u rujnu nema boljeg mjesta. Cijene na Kreti možete pogledati ovdje – Smještaj na Kreti.

Krf

Otok Krf je jedna od najpovoljnijih destinacija na Mediteranu. Ako volite slikovite otoke sa predivnim plažama onda svakako posjetite otok Krf. Cijene putovanja možete potražiti na Putujmo jeftino.

Zakynthos

Otok Zakynthos je idealan izbor za tražite lokacije za kupanje, sunčanje i vodene sportove. Potražite ponude ovdje – Jeftina putovanja Zakynthos.

Credits: Photo by Tomas Marek/Zakynthos/123RF

Leave a Reply