Jeftino ljetovanje u Trogiru, već od 400 kn

Jeftino ljetovanje u Trogiru, već od 400 kn.  Posjetite Donji Seget udaljen nepuna 4 km od centra Trogira i provedite godišnji odmor u hotelu Medena po cijeni već od 400 kn po osobi za noćnje u dvokrevetnoj sobi, odnosno 800 kn po noćenju za dvije osobe. Hotel se nalazi na udaljenosti od 300 m od plaže i na kratkoj udaljenosti od centra Trogira. Ovo je jedan od najjeftinijih hotela za ljetovanje u Trogiru. Više informacija potražite klikom na link ispod. Klikom na link ispod dobit ćete najnižu cijenu za rezervaciju ovog smještaja.

Smještaj rezervirajte ovdje: HOTEL MEDENA

Ponuda uključuje

  • Wifi
  • Dvokrevetnu sobu
  • Takse
  • Doručak
  • Klimu
  • Tv

Prijevoz do Trogira nije uključen u cijenu

Do Trogira možete autom ili autobusom

Ako tražite boravak u apartmanu na moru preporučujemo da uzmete popust u iznosu od 25 eura za stranicu Airbnb. Kliknite na link, zatim na oznaku claim your credits. Ako tražite povoljan smještaj na moru preporučujemo da pogledate izbor hotela na stranici Booking.

Source: Iianem/Trogir/123rf

Source: Iianem/Trogir/123rf

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
606