Jeftini raj na Zemlji – Koh Samui

Predivni Koh Samui (otok Samui) božanstveno je mjesto smješteno među otocima Tajlanda i jedan je od najljepših otoka svijeta. Ima predivne plaže, odlične hotele i resorte, velik broj restorana i vodenih sportova, ali isto tako i odličan spoj zabave i istraživanja otoka i uživanja u mnogim aktivnostima uz vodu ili na vodi. Koh Samui je rado posjećeno mjesto i zbog svojih niskih cijena. Često gosti ovdje borave i duže od mjesec dana, a na njemu možete pronaći i na tisuće ljudi koji ovdje redovito svake godine dolaze na dva ili tri mjeseca.

Boravak na ovom otoku je daleko ispod cijene boravka u Americi ili u nekim od europskih metropola, a cijena hrane i pića je i do 10 puta povoljnija. Osim što je ovdje “sve” jeftino, izbor plaža, uvala, vodenih aktivnosti i klubova za zabavu je odličan i populacija uglavnom od 22.-35. godine ovdje pronalazi vlastiti raj kojem sve redovito vraća svake godine.

Tražite odličan i povoljan smještaj? Pogledajte uvijek prvo preko Hotelscombined tražilice.

Credits. Koh Samui by Emaria photos Can Stock Photos

Credits. Koh Samui by Emaria photos Can Stock Photos

Ukoliko putujte na Samui obavezno posjetiti i neke od njegovi znamenitosti od kojih bi izdvojili veliki hram Bude koji se nalazi na sjevernoj strani otoka, a visok je gotovo 12 metara. Od drugih atrakcija izdvajamo i čarobnu plažu Lamai koji je jedna od najljepših plaža svijeta, a ljepote Namuang slapova su svakako još jedna atrakcija koju morate vidjeti.

Do Koh Samui-a možete avionom iz Zagreba po cijeni već od 500-550 eura dok se povoljne avionske karte po cijeni od 400-450 eura mogu pronaći iz zračnih luka kod Venecije i Beča. Ukoliko putujte u Bangkok napominjemo da se letjeti iz Bangkoka za Koh Samui može i do 10 puta dnevno i to po cijeni već od samo 30 eura. Za smještaj bi svakako preporučili hotele i resorte (kliknite i pogledajte cijene) koji su vrlo povoljni, a za grupe prijatelja ili obitelj koja putujte predlažemo i vrlo povoljne i prostrane apartmane i ville koje možete pogledati na stranici Airbnb (kliknite i pogledajte, izradite airbnb profil putem pozivnice i zaradite do 30 eura popusta za smještaj).

One Response

  1. Ljiljana January 3, 2018

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
584