Jeftini raj na Zemlji – Koh Samui

Predivni Koh Samui (otok Samui) božanstveno je mjesto smješteno među otocima Tajlanda i jedan je od najljepših otoka svijeta. Ima predivne plaže, odlične hotele i resorte, velik broj restorana i vodenih sportova, ali isto tako i odličan spoj zabave i istraživanja otoka i uživanja u mnogim aktivnostima uz vodu ili na vodi. Koh Samui je rado posjećeno mjesto i zbog svojih niskih cijena. Često gosti ovdje borave i duže od mjesec dana, a na njemu možete pronaći i na tisuće ljudi koji ovdje redovito svake godine dolaze na dva ili tri mjeseca.

Boravak na ovom otoku je daleko ispod cijene boravka u Americi ili u nekim od europskih metropola, a cijena hrane i pića je i do 10 puta povoljnija. Osim što je ovdje “sve” jeftino, izbor plaža, uvala, vodenih aktivnosti i klubova za zabavu je odličan i populacija uglavnom od 22.-35. godine ovdje pronalazi vlastiti raj kojem sve redovito vraća svake godine.

Tražite odličan i povoljan smještaj? Pogledajte uvijek prvo preko Hotelscombined tražilice.

Ukoliko putujte na Samui obavezno posjetiti i neke od njegovi znamenitosti od kojih bi izdvojili veliki hram Bude koji se nalazi na sjevernoj strani otoka, a visok je gotovo 12 metara. Od drugih atrakcija izdvajamo i čarobnu plažu Lamai koji je jedna od najljepših plaža svijeta, a ljepote Namuang slapova su svakako još jedna atrakcija koju morate vidjeti.

Do Koh Samui-a možete avionom iz Zagreba po cijeni već od 500-550 eura dok se povoljne avionske karte po cijeni od 400-450 eura mogu pronaći iz zračnih luka kod Venecije i Beča. Ukoliko putujte u Bangkok napominjemo da se letjeti iz Bangkoka za Koh Samui može i do 10 puta dnevno i to po cijeni već od samo 30 eura. Za smještaj bi svakako preporučili hotele i resorte (kliknite i pogledajte cijene) koji su vrlo povoljni, a za grupe prijatelja ili obitelj koja putujte predlažemo i vrlo povoljne i prostrane apartmane i ville koje možete pogledati na stranici Airbnb (kliknite i pogledajte, izradite airbnb profil putem pozivnice i zaradite do 30 eura popusta za smještaj).

Credits. Koh Samui by Emaria photos Can Stock Photos

One Response

  1. Ljiljana January 3, 2018

Leave a Reply