Izabrali smo za vas – Putovanje u Amsterdam

Ove godine za proljetni odmor izaberite putovanje u Amsterdam. Idiličan grad prepun zabave, odlične hrane, dobrih ljudi i uvijek spreman da vam ostvari sve vaše snove. Amsterdam je jedan od najslikovitijih gradova, a najpoznatiji je po vrhunskim kafićima, crvenoj četvrti, ludom noćnom životu, vrhunskim muzejima i predivnim parkovima. Putovanja u Amsterdam su najljepša u travnju i svibnju. Idealan odmor bi bio putovati za uskršnje praznike u terminu između 13. travnja i 21.travnja ili za produženi vikend na Praznik rada od 28.travnja do 1.svibnja. Izabrali smo za vas – Putovanje u Amsterdam u travnju i svibnju.

Kako putovati do Amsterdama

Do Amsterdama je za mjesec travanj i svibanj najbolje već danas kupiti avionsku kartu. Iako mnoge putničke agencije nude prijevoz autobusom, ukoliko sami organizirate putovanje avionom ponekad će vam cijena ispasti ista kao i da putujete autobusom sa putničkim agencijama. Zaboravite na grupna putovanja i putujte solo ili sa prijateljem /članom obitelji ili suprugom. Cijena povratne avionske karte za Amsterdam se trenutno kreće između 129 i 169 eura za letove iz Zagreba.

Avionske karte za Amsterdam u travnju i svibnju pogledajte klikom ovdje – Putovanja u Amsterdam.

Smještaj u Amsterdamu

Imate sreću jer smo već pisalo o smještaju u ovome gradu i članak možete pogledati ovdje – Smještaj u Amsterdamu. Za sve one koji vole smještaj u apartmanima dobro je znati da Amsterdam ima vrlo slikovite i neobične apartmane koje uvijek možete rezervirati na stranici Airbnb. Kliknite ovdje – popust i uzmite si popust u iznosu od 30 eura za vaš boravak u ovom gradu.

Za putovanje u Amsterdam predlažemo minimalno 4 dana tj. 3 noćenja. Zbog visoke cijene noćenja ponekad će biti skupo boraviti duže od 4 noćenja pa u tom slučaju predlažemo da pogledate hotele u blizini zračne luke jer su vrlo povoljni, a putovati do centra možete za manje od 3 eura javnim prijevozom.

Credits: Amsterdam by Ivantagan/123RF

Credits: Amsterdam by Ivantagan/123RF

Leave a Reply