Huvafen Fushi, Maldivi – dragulj Maldiva

Smješten u srcu lagune na Huvafen Fushi, hotel resort Per Aquum je jedan od najljepših resorta na Maldivima, ali i na svijetu. Ovaj predivan resort leži u osami pružajući svojim posjetiteljima top diskreciju i užitke. Savršena spa i wellness usluga, top klasa all inclusive usluge, predivni bazen s efektom beskonačnosti i kristalno čisto tirkizno more. Ovo je doslovno “san snova”. Jedan je od najposjećenijih resorta na Maldivima i ima izvanrednu ocjenu od gotovo 92% odnosno 4.9/5. Kliknite ovdje i pogledajte ovaj predivan hotel.

Kliknite ovdje i pogledajte dostupne hoteleBooking.com

Do ovog hotela možete vrlo jednostavno brzim brodom od zračne luke Male u samo 25 min vožnje. Hotel ima 44 predivne ville i sobe. Ako imate nešto veći budžet i možete odvojiti i do 5000 eura za boravak na Maldivima ovo je jedan od najboljih hotela koji si možete priuštiti. Hotel možete pogledati klikom na link ispod.

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
596