Hrvatska je jedna od najpovoljnijih destinacija

Ako je vjerovati stranim časopisima i raznim turističkim vodičima onda je Hrvatska u top 5 najpovoljnijih destinacija u Europi. Znamo da mnogi od vas u ovo ne vjeruju jer plaćaju kave u Dubrovniku po 50-tak kuna ili noćenje na Hvaru u sezoni i do tisuću kuna po osobi, ali bez obzira na sve ove visoke cijene u Hrvatskoj, ona je i dalje među najpovoljnijim destinacijama za putovanje. Za sve najpovoljnije hotele u svim gradovima Hrvatske kliknite ovdje – HOTELI I APARTMANI HRVATSKA.

U usporedbi s Londonom, Amsterdamom, Zürichom ili grčkim otokom Mikonosom, španjolskom Ibizom ili s gradovima Skandinavije, Hrvatska je i do 40% povoljnija destinacija pa se samim time postavlja pitanje zašto domaći turisti radije odlaze van na odmor umjesto da borave na našim otocima i našem moru.

Zašto boraviti u Hrvatskoj za vrijeme odmora?

  • Vrlo jeftino osobnim vozilom ili javnim prijevozom možete putovati zemljom.
  • Ukoliko rezervirate smještaj 90 dana ranije uhvatiti ćete akcije i jeftino dobiti smještaj u hotelu.
  • Cijena hrane u restoranima je još uvijek 20% ispod EU cijena.
  • Lokalni specijaliteti koje morate isprobati.
  • Hrvatska ima jedno od najljepših mora.
  • Gradovi kao što su Rovinj, Zadar, Dubrovnik i Split imaju svjetsku slavu i odlična su turistička odredišta.

 

Ukoliko radije putujete izvan Hrvatske ostavite komentar i recite nam zašto je to tako i zašto se ne slažete sa nama.

Za kraj možemo samo navesti kako je u Hrvatskoj turizam svake godine sve veći i jači, a broj turista sve više raste dok su neka od mjesta Hrvatske već odavno na top 5 i top 10 listama svjetskih časopisa i vodiča. Nemojte putovati dalje sve dok niste upoznali prvo cijelu Hrvatsku i otkrili njezine skrivene bisere.

Cres Otok Hrvatska

Credits: Croatia by Pdreams/123RF

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
616