Hotel Arts Barcelona – najbolji hotel uz plažu u Barceloni

Ako planirate putovanje u Barcelonu i tražite smještaj uz plažu i želite da to bude romantičan i otmjen hotel koji ima odličan pogled iz sobe, predivnu terasu, a opet da je blizu svih znamenitosti i centra Barcelone onda je samo jedan hotel takav, a to je predivni Hotel Arts Barcelona. Ovaj predivan hotel uopće nije skup s obzirom na sve što nudi, a bitno je spomenuti da restoran hotela ima i Michelinovu zvjezdicu.

Pogledajte smještaj ovdje: Hotel Arts Barcelona

Cijena noćenja u hotelu za jesen i zimu 2017./18. iznosi 1900 kn za dvokrevetnu sobu s doručkom odnosno 950 kn po osobi. Ponudu možete pogledati i rezervirati klikom na link iznad.

Ovaj hotel pruža nevjerojatan pogled na čarobnu Barcelonetu, a slavni park Ciutadella udaljen je samo 300 metara od hotela. Elegantne i prostrane sobe s vrlo brzim internetom, poslugom u sobu i besplatnim doručkom dostupne su po vrlo pristupačnim cijenama. Ako tražite odličan izbor za romantičan bijeg u dvoje ili medeni mjesec u Barceloni svakako isprobajte barem jedno noćenje u ovom hotelu.

Važno je spomenuti kako hotel ima i jedan od najboljih spa centara u Barceloni, a ocjena mu je u prosjeku  88% na stranicama za rezerviranje hotela. Za lokaciju i urednost hotel u prosjeku ima ocjenu od 95%.

U video zapisu ispod možete pogledati kako izgleda hotel, a za rezervacije i dodatne informacije kliknite na link iznad.

Leave a Reply