Destinacije za posjetiti u 2016. godini

Destinacije za posjetiti u 2016. godini

Nikada nije prerano za početi planirati sljedeće putovanje. Predlažemo vam nekoliko destinacija koje biste svakako trebali posjetiti ukoliko već niste uz što vam donosimo i prijedloge što činiti ukoliko odlučite putovati u neke od navedenih destinacija.

Source: Ikalinin/Paris/123rf

Source: Ikalinin/Paris/123rf

Pariz

Nezaobilazno odredište romantičnih duša ne naziva se slučajno “Gradom ljubavi”. Nakon testa izdržljivosti na Eiffelovom tornju (kada spomenemo test izdržljivosti mislimo da pjenjanje stepenicama) prilikom predaha i skupljanja energije za obilazak brojnih pariških znamenitosti uživajte uz cappuccino i kroasan.

Credits: MichalBednarek/123RF

Credits: MichalBednarek/123RF

London

London vas sigurno neće razočarati ako ga posjetite u 2016. Big Ben, zgrada Parlamenta, London Eye i South Bank… Samo su neke od brojnih znamenitosti Londona koji je prepun povijesti. Uživajte u pivu i ukusnoj hrani.

Source: VitalyTitov/Praha/123RF

Source: VitalyTitov/Praha/123RF

Prag

Od Karlovog mosta do Starogradskog trga “Grad stotinu tornjeva” zasigurno će ostaviti trag u vašem srcu. Posebno će se svidjeti ljubiteljima piva, ali i svima onima koji žele vidjeti bajkovite dvorce, predivne ulice i lijepe panorame. Samim time što je Prag jeftina destinacija za posjetiti još je jedan razlog zašto posjtiti ovaj predivni grad.

Cancun Meksiko

Meksiko

Zemlja tequile i tacosa ima mnogoo toga za vidjeti. Od kristalnih plaža pa se do Chichen Itza. Sammim dolaskom u Meksiko osjećat ćete se kao da vas je netko teleportirao u drugi svijet. Meksiko ima velik broj popularnih destinacija, ali mislimo kako su tri najbitnije Cancun, Mexico City i Guadalajara.

Credits: Marchello74/Ipanema/123RF

Credits: Marchello74/Ipanema/123RF

Rio de Janeiro

Posjetite Brazil, ovu magičnu zemlju i njegov dragulj, Rio de Janeiro. Od opuštanja na svjetski poznatim plažama Ipanema i Copacabana do nezaboravne noćne zabave i velike brazilske kulture, Rio će vam ostati u srcu.

Credits: KMiragaya/123RF

Credits: KMiragaya/123RF

Kuba, Havana

Nije nepoznato da se Kuba mijenja i svoju autohtonost bi mogla izgubiti vrlo brzo. Alo niste posjetili Kubu ili ako ju želite posjetiti još jednom prije no što se cijela situacija promijeni, godina 2016. je idealna za posjet Havani.

 

 

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
598