Destinacije za medeni mjesec – Sveta Lucija

Destinacije za medeni mjesec. Savršen izbor je Sveta Lucija, predivan i slikovit otok na Karibima.

Sveta Lucija, čarolija na Karibima

Sveta Lucija je otok koji se nalazi na Karibima između Martinika i Sv. Vincenta. Ovaj čarobni otok nosi još jedan naziv Lijepa Helena. Sveta Lucija je već dulji niz godina jedna od omiljenih destinacija za bračno putovanje. Klima je ovdje uvijek odlična, otok je prepun rajskih plaža i romantičnih uvala, a na raspolaganju su vam velik broj vrhunskih resorta i hotela. Glavni grad otoka je Castries, a površina otoka iznosi 620 km2. Otok broji nešto više od 180 000 stanovnika, a prosječna godišnja temperatura je oko 26°C. Najbolje razdoblje za putovanje na Svetu Luciju je od prosinca do kraja travnja.

Kako do Svete Lucije?

Do Svete Lucije možžete direktno polaskom iz Zagreba uz jedno do dva presjedanja po cijeni već od 900 eura dok iz Venecije ili Budimpešte možete pronaći avionske karte po cijeni već od 550 eura. Svakako preporučujemo da uštedite novac i putujete iz zračnih luka u blizini Hrvatske. Kako većina letova uključuje presjedanje u Parizu uvijek možete iskoristiti vrijeme da posjetite i Pariz.

Kako je Sveta Lucija udaljena tek 40 km od otoka Martinika, odlična ideja je da prilikom dolaska na Svetu Luciju organizirate jednodnevno ili dvodnevno putovanje na Martinik.

Smještaj je ovdje dosta skup pa bi bilo preporučljivo da razmotrite boravak u Airbnb apartmanima. Ukoliko želite popust za smještaj putem Airbnbb-a kliknite ovdje i registrirajte svoj račun putem ove pozivnice i dobivate 25 eura popusta. Za sve one koji traže opuštajući odmor u luksuznim hotelima predlažemo da kliknu ovdje – Hoteli na svetoj Luciji.

sveta lucija medeni mjesec

Sveta Lucija se nalazi na Karibima i jedna je od najboljih destinacija za mladence. Glavni adut ove destinacije su luksuzni resorti, privatne ture razgledavanja, opcija za vjenčanja na plaži, a sama Sveta Lucija svim svojim posjetiteljima nudi rajske plaže i predivni bijeli pijesak.

Kada bi opisali Svetu Luciju rekli bismo da je ta destinacija pravi mali skriveni raj. Raj koji ima sve od predivne kuhinje do raznih oblika vodenih sportova, predivnu džunglu i neopisive prirodne ljepote. Gdje god se okrenuli pronaći ćete nešto za sebe. Možete se kupati na rajskim plažama, uživati u romantičnim večerama ili uzeti privatni gliser i obilaziti otok kako bi otkrili njegove skrivene tajne.

Kliknite ovdje i saznajte cijene na ovoj destinaciji: ST LUCIA

Do Svete Lucije najlakše je doći avionom iz Beča ili Venecije. Avionske karte ovisno o datumu mogu se pronaći već od 550 eura po osobi što je vrlo povoljna cijena s obzirom koliko je ova egzotična destinacija udaljena. Smještaj će vas stajati oko 500 eura za boravak od 7 do 9 dana dok bi za budžet u paketu za mladence trebao iznositi barem 2500 eura.

Avionske karte za Castries (Sv. Luciju) potražite na: Skyscanner.

Hotele uvijek možete pogledati po kvaliteti i cijeni klikom ovdje: Hotelscombined.

 

Preporučujemo da pogledate:

Top 5 destinacija za medeni mjesec u lipnju

Pet najposjecenijih Karipskih država

Rajska plaza Playa del Carmen

8 odličnih destinacija za medeni mjesec

Leave a Reply