Destinacije s ugodnim temperaturama u studenom

Destinacije s ugodnim temperaturama u studenom. Ako niste imali priliku uživati u toplom vremenu i odličnoj klimi ove godine mžda baš imate nešto novca i želite da si priuštite lijepo putovanje u studenom Mjeset studeni je dobar zbog toga što su avionske karte kao i smještajne jedince povoljnije od ljetnih datuma. Evo i nekoliko dobrih destinacija koje još uvijek imaju visoke temperature i odlično vrijeme kroz studeni. Sve povoljne hotele za ove destinacije možete pogledati na stranici Hotelscombined ili na stranici BOOKING.

Credits: Depositphotos

Credits: Depositphotos

Algarve

Ovaj biser Portugala ima odličnu klimu i temperature u studenom. Prosjek je oko 18°C dok za većinu datuma u studenom temperatura može biti i do 25°C. Letovi iz Münchena se mogu pronaći za 150 eura dok je smještaj vrlo povoljan u studenom.

Credits: Tenerife by Maridav/123RF

Credits: Tenerife by Maridav/123RF

Tenerife

Kanarski otoci se još jednom nalaze na našoj listi najboljih destinacija. Ovaj put radi se o temperaturama od oko 24°C što je odlično za studeni. Kupanje je dostupno samo za one hrabre, ali proljetne i nešto niže ljetne temperature jamče dobru zabavu na Tenerifama.

Credits: Kasto/123RF

Credits: Kasto/123RF

Marrakech

Crveni Marrakech ima visoke temperature koje dostižu i do 25°C u studenom, no prosjek je ipak nešto niži i radi se o temperaturama oko 20°C. Jeftine cijene, smještaj i povoljni letovi iz Venecije, garantiraju dobar i povoljan odmor u kratkim rukavima.

Credits: Malta by Leonid Tit/123RF

Credits: Malta by Leonid Tit/123RF

Malta

Najjeftinija destijacija od ponuđenih ima i ponajbolje temperature. Sunčana i topla Malta u studenom gori na visokih 24°C u prosjeku. Avionske karte se mogu pronaći za samo 40 eura dok je smještaj oko 100 eura za 7 dana boravka. Najbolja cijena i vrhunska klima.

La sagrada barcelona 2

Barcelona

Kraljica Španjolske ima prosječnu temperaturu oko 19°C u studenom što je vrlo toplo i odličan razlog zašto posjetiti Barcelonu u studenom jeftini letovi već od 40 eura mogu se pronaći s polaskom iz Budimpešte ili Venecije, dok letovi iz Hrvatske iznose oko 139 eura. Barcelona možda nema +20°C temperature svaki dan, ali zato svojim atrakcijama i izborom zabave sigurno pripada među top destinaciju za 11. mjesec.

 

Preporučujemo da pogledate:

Top 5 destinacija za medeni mjesec u lipnju

Pet najposjecenijih Karipskih država

Rajska plaza Playa del Carmen

8 odličnih destinacija za medeni mjesec

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
614