Destinacija mjeseca – Sarajevo

Sigurno se pitate zašto baš Sarajevo u rujnu? Sarajevo je odlična destinacija zbog posebne kulture i duge povijesti, ali isto tako i odlična destinacija iz razloga što je lako i jednostavno dostupna iz svih dijelova Srbije i Hrvatske. Sarajevo je udaljeno manje od 4h autom iz Splita i Dubrovnika, ali i Beograda, a možete jednostavno i jeftino svakodnevno autom, autobusom ili vlakom iz Zagreba. Ako želite putovati u Sarajevo avionom možete i to i to za samo 650 kuna po osobi koliko u ovom trenutku iznose avionske karte iz Zagreba.

Potražite jeftin smještaj klikom ovdje.

Osim Sarajeva za mjesec rujan izdvajamo i predivni Mostar kao top destinaciju. Predlažemo putovanje vlakom iz Sarajeva za Mostar.

Sarajevo je grad bogate kulture i povijesti te je mjesto na kojemu možete probati vrhunske specijalitete s Balkana i najbolju kavu u ovom dijelu Europe. Boravak u Sarajevu je uvijek povoljan i odličan izbor hotela u centru grada ili uz samu Baščaršiju možete rezervirati već od 200 kn po osobi. Provjerite cijene noćenja klikom ovdje – Smještaj u centru Sarajeva.

Još jedan razloga trebate posjetiti Sarajevo je i taj što je atmosfera uvijek posebna, a vrijeme u mjesecu rujnu zna biti odlično, nije prevruće pa je to idealan mjesec za jedan city break odmor u ovom velikom gradu prepunom znamenitosti i spomenika.

Zašto posjetiti Sarajevo?

  • Kultura
  • Povijest
  • Hrana
  • Spomenici
  • Atmosfera
Credits. Sarajevo, photo by Violin/can stock photos

Credits. Sarajevo, photo by Violin/can stock photos

Leave a Reply