Četiri odlična grada za ljetni city break

Četiri odlična grada za ljetni city break. Želite u ljeto 2018. posjetiti neke top destinacije? Preporučujemo da razmislite o putovanju na jednu od ove četiri destinacije. Predlažemo putovanja u New York, Rim, London ili Barcelonu.

Source: cocozero003/NewYork/123RF

Source: cocozero003/NewYork/123RF

New York

Grad koji nikad ne spava i grad poput niti jednog drugog u Americi. Ako volite izlaske, šoping, arhitekturu i odličnu hranu onda je New York savršen izbor za ljetni city break s obitelji ili prijateljima.  Za city break u New Yorku preporučujemo ove hotele.

Barcelona

Jedan od najljepših gradova na svijetu, ali i jedan od najzabavnijih. Ovdje zaista možete uživati u tisućama restorana, kafića i klubova, a odmah uz njih se nalazi i jedna od ljepših plaža u Europi. Za boravak u Barceloni preporučujemo hotel – CONDAL.

London

Jedan od tri najposjećenija i najveća grada Europe. London je savršen izbor za ljubitelje kulture, muzeja, hrane, kave i parkova. U ovom gradu najbolje se možete zabaviti ljeti kada su organizirani i mnogobrojni koncerti na otvorenom. Ako putujete u London preporučujemo da hotel rezervirate ovdje – Jeftini hoteli u centru Londona.

Rim

Vječni grad Rim savršen je izbor za posjetiti početkom ili krajem ljeta. Ovdje ćete se najbolje opustiti u vrhunskim restoranima nakon dugačke šetnje i razgledavanja bogate arhitekture, kulture i povijesti ovog grada. Ako planirate putovanje u Rim izaberite jedan od hotela ovdje – Hoteli u centru Rima.

Credits: Rome by Scaglieri/123RF

Credits: Rome by Scaglieri/123RF

 

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
604