Boravite na Maldivima za 200 kn dnevno

Želite na rajske Maldive? Zanima vas kako provesti odmor na Maldivima za samo 200 kuna dnevno? Pogledajte u ostatku teksta zašto je putovanje na Maldive jeftino i kako boraviti na Maldivima za samo 200 kuna dnevno. Za ovako jeftina putovanja posjetite Putujmo Jeftino, stranicu koja nudi najjeftinija putovanja. Boravite na Maldivima za 200 kn dnevno. Hotele pogledajte na Hotelscombined ili Booking.com.

Zašto je putovanje na Maldive jeftino?

Mnogi će od vas odmah pomisliti kako je ovo laž, ali zapravo je istina jer je putovanje na Maldive jeftino i najskuplji dio putovanja je kupnja avionske karte. Mnoge aviokompanije poput Turkish Airlinesa ili Alitalije imaju akcije za Maldive i cijene aviokarata tada iznose oko 3200 do 3600 kuna. Ovo je najviše novca što ćete potrošiti za odmor na Maldivima. Ako uzmete u obzir koliko su Maldivi daleko od Zagreba ili Beograda i koliko je to egzotična i predivna destinacija onda je ovaj iznos od 3200 – 3600 kn zaista smiješan.

Credits: TatianaPopova/123rf

Credits: TatianaPopova/123rf

Kako provesti odmor na Maldivima za 200 kuna?

Na Maldivima možete pronaći skupe i luksuzne all inclusive resorte i hotele koji će stajati i do 10 000 kn dnevno, ali isto tako možete uzeti budžet smještaj uz predivnu plažu i to već od 200 kn dnevno. Recimo samo da na Maafushiju imate odličan izbor hotela u kojem noćenje s doručkom plaćate najviše 200 kn po osobi po danu boravka. Ovaj iznos je gotovo 50% manji od iznosa za apartman na Jadranu u srpnju ili kolovozu.

Što želimo reći s ovime?

Umjesto da 10 dana na moru na Jadranu platite apartman 5000 kuna vi uzmite aviokartu za Maldive i 7 dana u hotelu i platit ćete isti iznos. Dok se vaši prijatelji kupaju svake godine na istom mjesto na moru i putuju autom vi možete sa stilom posjetiti po mnogima najbolju i najljepšu destinaciju na svijetu.

Gdje kupiti putovanje za Maldive?

Izbjegavajte turističke agencije jer one uzimaju velike provizije i traže i do 10 000 kn po osobi za putovanje. Jednostavno koristite Skyscanner da pronađete jeftin let za Maldive, a stranica Booking je najbolji izbor za brzo i jeftino uzmete noćenja na Maldivima već od 200 kuna.

Savjet više:

Maldivima ne trebaju biti kao s razglednice. Umjesto skupih resorta uzmite budžet hotel i imat ćete i dalje savršen odmor na čarobnim plažama Maldiva. Ovdje ste se ionako došli kupati, sunčati i odmoriti,  ne morate zbog toga odustati od putovanja ako ne možete dobit bungalov na vodi, smanjite kriterije i nema razloga da ne posjetite ovo čarobno mjesto.

Source: MValigursky/123RF/Maldives

Source: MValigursky/123RF/Maldives

Leave a Reply