Bermuda, rajsko otočje u Atlantiku

Mitska Bermuda, pravi raj u srcu Atlantika. Otočje koje jednostavno morate posjetiti. Predivne slikovite ružičaste plaže, mistične uvale, predivna tirkizno plava boja mora, čarobna mjesta za kupanje, ali i za ribolov ili istraživanje morskih dubina. Predlažemo putovanje na Bermudu u kasno proljeće i rano ljeto ove godine, a u nastavku teksta vam donosimo informacije o avionskim kartama za Bermuda, smještaj, cijene i druge korisne informacije o putovanju. Bermuda, rajsko otočje u Atlantiku. Za popust na smještaj preuzmite kupon s 25 eura popusta klikom ovdje – Airbnb kupon.

Credits. Bermuda by DoctorJools/Can Stock Photo

Credits. Bermuda by DoctorJools/Can Stock Photo

Kako jeftino do otočja Bermuda

Najbolje bi bilo preko New Yorka s polaskom iz Zagreba ili Beograda. Direktni letovi s polaskom iz Zagreba i Beograda za New York odakle postoje mnoge “lowcost” kompanije koje ustupaju direktni let za Bermudu. Cijena leta do New Yorka može se pronaći već od 350 eura dok je cijena leta između NYC i Hamilton na Bermudi u prosjeku oko 200 eura. Na ovaj način možete posjetiti New York i Bermudu po cijeni od 550 do 700 eura (ovisno o datumu putovanja). Najbolje bi bilo uzeti barem 3 dana boravka u New Yorku i jedno 7 dana za uživanje u rajskim plažama na Bermudi.

Naravno možete i putovati direktno iz Zagreba uz 1 do 2 presjedanja. Na ovaj način ne boravite u New Yorku nego letite preko Toronta u Kanadi za Hamilton na Bermudama. Cijena povratne karte iz Hrvatske se kreće već od 6000 kuna na više.

Kada posjetiti Bermude

Najbolje je od svibnja pa sve do kolovoza. Tada je najbolje vrijeme i srce sezone, ali isto tako tada su i cijene najveće.

Što vidjeti i napraviti

Ribolov, jedrenje, ronjenje, kupanje i uživanje na plažama, posjetite najstariji svjetionik na svijetu, ružičastu plažu, plivajte s delfinima i uživanje odmarajući u nekim od najboljih hotel resorta na svijetu. Odmor ovdje je zaista spektakularan, jednostavno se opustite i zaboravite na svakodnevnicu.

Budžet za putovanje

Za avionsku kartu u prosjeku izdvojite od 550 do 750 eura po osobi. Za smještaj oko 350 eura po osobi za dvokrevetnu sobu, znači 2x 350 eura za dvije osobe. Za trošak jela, pića i suvenira kao i javnog prijevoza oko 600 eura za boravak od 7-10 dana. U prosjeku 1300 do 1400 eura po osobi za let, smještaj i hranu.

Bermuda je rajska destinacija koju svakako trebate posjetiti. Upoznajte bogatu povijest mjesta, njihovu kulturu, uživajte u parkovima, svjetionicima i crkvama. Odmorite na plažama i uživajte u kafićima i vrhunskim klubovima unutar hotel resorta.

Upišite datume za putovanje i pronađite najpovoljniji smještajBooking.com

Leave a Reply