Beograd – savršena vikend destinacija u rujnu

Beograd – savršena vikend destinacija u rujnu. Jeste li već bili u Beogradu? Ako niste, iskoristite rujan za putovanje u ovaj nadasve zabavan, urban i slikovit grad. Beograd se nalazi tamo gdje Sava susreće Dunav, a cijeli grad prepun je slikovitih ulica, otmjenih restorana i oduševit će vas svojom kulturom starog svijeta.

U rujnu možete putovati gotovo svakim prijevoznim sredstvom, a mi preporučujemo da to bude putovanje avionom iz Zagreba ili jedan road trip. Cijene noćenja u rujnu su znatno niže nego u srpnju i kolovozu. Oduševit će vas ponuda hotela koji ustupaju sobe već od 100 kuna po osobi.

Potražite smještaj već danas – hoteli u Beogradu.

Beograd je prepun znamenitosti i sigurni smo da nećete znati otkuda krenuti s istraživanjem ovog grada. Preporučujemo da krenete s posjetom grobu Maršala Tita, zatim posjetite Kalemegdansku tvrđavu koja je izdržala više od 115 napada, a zatim posjetite muzej Nikole Tesle. Naravno nemojte zaboraviti posjetiti hram sv. Save, Narodni muzej i Skadarliju, po mnogima Beogradski Montmartre

Do Beograda možete već od 350 kuna autobusom ili vlakom dok za avionsku kartu morate izdvojiti oko 750 kuna po osobi. Preporučujemo da putujete i autom ako ste iz Slavonije i ako putuju 2-3 osobe jer je tada iznos po osobi vrlo povoljan za putovanje.

Credits: badmanproduction/Belgrade/123RF

Leave a Reply