Avionske karte iz Ljubljane za London samo 20 eura

Predstavljamo odličnu ponudu za jeftino budžet putovanje u London u ožujku. Low cost putovanje i avionske karte za London samo 20 eura.

Avionske karte iz Ljubljane za London možete kupiti po lowcost cijeni od 15 eura/smjer odnosno 30 eura za povratnu avionsku kartu za termine u ožujku. Putovanje je od 2. do 4.ožujka. Smještaj nije uključen u cijenu, a preporučeni smještaj možete rezervirati klikom na link ispod. Uzmite i 25 eura popusta za boravak u Londonu. Nakon kupnje, po potrebi napravite online check-in i dodite u zračnu luku barem 90 minuta prije leta.Popust za smještaj možete uzeti klikom na ovaj link – Popust za Airbnb. Nakon što kliknete na link potrebno je da kliknete na oznaku Claim your credit i zatim da putem emaila potvrdite besplatnu registraciju kako bi dobili popust u iznosu od 25 eura.

Za avionske karte kliknite – AVIONSKA KARTA ZA LONDON

Za rezervaciju hotela kliknite – CIJENE SMJEŠTAJA U LONDONU

Želite li provjeriti cijene drugih hotela i apartmana u Londonu možete to napraviti klikom ovdje – Jeftina tražilica hotela.

Credits: MichalBednarek/123RF

Credits: MichalBednarek/123RF

Osnovne informacije:

  • U cijenu je uključena avionska karta s polaskom iz Ljubljane
  • Boravak u hotelu nije uključen u cijenu.
  • Takse i pristojbe zračnih luka su uračunate u cijenu i nema nikakve nadoplate.
  • Prijevoz do hotela i zračne luke je o vlastitom trošku.
  • Prtljaga je uračunata u cijenu. Ručna prtljaga. Info provjerite na stranici prijevoznika.

Važno!

  • Za pregled viznog sustava kliknite ovdje: MVEP HR
  • Za rezerviranje drugačijeg smještaja kliknite ovdje: JEFTINA PRETRAGA HOTELA
  • Ukoliko imate pitanja ostavite nam komentar.

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
622