Atena 5 dana za Uskrs, let iz Zagreba i smještaj

Putovanje u Grčku u Atenu u travnju od 17. do 21.4. Atena 5 dana za Uskrs, let iz Zagreba i smještaj. . City break Atena 5 dana za samo 2100 kuna po osobi. Ponuda uključuje let iz Zagreba iz ZL Pleso i smještaj u centru grada u hotelu s 3 zvjezdice.

Povratne avionske karte iz Zagreba za Atenu, Grčku možete kupiti već danas. Putovanje je od 17 do 21.travnja 2017 ili za mnoge druge datume u travnju. Prijevoznik je kompanija Turkish Airlines. Pristojbe i takse su uključene u cijenu. Smještaj je u hotelu Marina u centru Atene u dvokrevenoj sobi. Nakon kupnje, po potrebi napravite online check-in i dodite u zračnu luku barem 90 minuta prije leta.Popust za smještaj možete uzeti klikom na ovaj link – Popust za Airbnb. Nakon što kliknete na link potrebno je da kliknete na oznaku Claim your credit i zatim da putem emaila potvrdite besplatnu registraciju kako bi dobili popust u iznosu od 25 eura.

Za avionske karte kliknite – AVIONSKA KARTA ZA ATENU

Za rezervaciju hotela kliknite – MARINA HOTEL ATENA

Želite li provjeriti cijene drugih hotela i apartmana u Ateni možete to napraviti klikom ovdje – Jeftina tražilica hotela.

Osnovne informacije:

  • U cijenu je uključena avionska karta s polaskom iz Zagreba
  • Boravak u hotelu je uključen u cijenu.
  • Takse i pristojbe zračnih luka su uračunate u cijenu i nema nikakve nadoplate.
  • Prijevoz do hotela i zračne luke je o vlastitom trošku.
  • Prtljaga je uračunata u cijenu. 2 x prtljaga. Info provjerite na stranici prijevoznika.
Credits: Athens by Ververidis/123RF

Credits: Athens by Ververidis/123RF

Važno!

  • Za pregled viznog sustava kliknite ovdje: MVEP HR
  • Za rezerviranje drugačijeg smještaja kliknite ovdje: JEFTINA PRETRAGA HOTELA
  • Ukoliko imate pitanja ostavite nam komentar.

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
616